'TOPRAĞA DÜŞEN HER FİDANIN KANINDA VEBALİNİZ VAR'

Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde yaşanan alçak saldırının üzerinden tam bir gün geçmesine rağmen hala Şehit sayısı ve yaşanan saldırı ile alakalı hiçbir gelişmenin kamuoyuna açıklanmaması büyük infiale yol açarken MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya hükümeti sert bir dille uyardı. Başkan Kaya “Ey Hükümet acz içinde kıvranmak yerine bir an önce çıkıp açıklama yapın. Hala bu millet’ten neyi saklıyorsunuz” dedi.

'TOPRAĞA DÜŞEN HER FİDANIN KANINDA VEBALİNİZ VAR'
Hakkari Dağlıca bölgesinde dün yaşanan hain terör saldırısının yankıları hala devam ederken olayın bu saate kadar aydınlatılmaması kamuoyunda büyük yankı uyandırmaya devam ediyor. MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, hükümetin Türk Milletinden neyi gizlediğini hala anlayamadıklarını belirterek hiçbir hükümet yetkilisinin konuyla ilgili açıklama yapmamasının çok manidar olduğunu söyledi. Başkan Kaya “Orada ne yaşandı, kaç askerimiz operasyona gitti, kaç askerimiz yaralı, kaç askerimiz şehit hiçbir bilgi yok. Her bir kanaldan ayrı ayrı haberler geliyor. İnşallah bize ulaşan rakamlar doğru değildir. Ancak Başbakan dahil hiçbir hükümet yetkilisinin bu konuda açıklama yapmaması toplumu infiale sürüklüyor. Çıkın ve bu millete hesap verin” şeklinde konuştu.

YAZIKLAR OLSUN…

Olayın olduğu saatlerde Konya’daki maça Şehit çocuğu giden AKP Genel Başkanı ve seçim hükümeti Başbakanı Ahmet Davutoğlu’nun kan üzerinden siyaset deneme bonusu veren siteler yaptığını ve şehitleri istismar ettiğini de dile getiren MHP İl Başkan Kaya “Olay 15.30 da oluyor. Gözleri babasını arayan evladımızın acısı yüreğini yakarken ülkenin Başbakanı dişlerini göstere göstere maç keyfi yapıyor. Eğer bir başbakan o kadar saat olayı duyamıyorsa acizliğin daniskası. Duyduğu halde o maça gidiyorsa buna da ihanet denir. Yazıklar olsun. Sayın Cumhurbaşkanı ise çıkıp hala dört yüz vekil derdinde. Neymiş dört yüz vekil verilse bunlar olamayacakmış türünden sözlerle bu milleti tehdit ediyor. Ayrıca terör örgütünün çözüm sürecinde silah depoladığını itiraf ediyor. Yazıklar olsun. Hangi yüzle çıkıp bu millete bunları anlatabiliyorsun. Size düşen yaptığınız ihanetin bedelini ödemektir. Toprağa düşen her bir fidanın kanında vebaliniz var. O kanda boğulacak ve bu millete yaptıklarınızın hesabını vereceksiniz” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2015, 15:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83