TÜREL YÜKSELİYOR

Her ankette başarı sırası yükseldi.

TÜREL YÜKSELİYOR

 Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ORC araştırma şirketi tarafından yapılan her ankette hem başarı sırasını hem de puanını yükseltti. Ocak ayında yapılan ankette yüzde 55.4 başarı oranıyla 6 sırada, Mart ayında açıklanan ankette 58,2’le 5. sırada yer alan Başkan Türel, son ankette ise en başarılı belediye başkanları listesinde yüzde 59’la ikinci sıraya yükseldi.  

banner111
Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ORC araştırma şirketinin yaptığı Büyükşehir Belediye Başkanlarının Performans Ölçümü araştırmalarındaki yükselişini sürdürüyor. Açıklanan her ankette başarısı sırasını yükselten Türel, son açıklana ankette yüzde 59’luk oranla Türkiye’nin en başarılı 2’nci büyükşehir belediye başkanı seçildi.

BAŞARI ORANI DA ARTIYOR
Ocak ayında açıklanan “En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanları” araştırmasında yüzde 55.4 başarı oranıyla 6’ıncı olan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, aynı firmanın Mart’ta yaptığı çalışmada yüzde 58.2’lik başarı oranıyla 5’nci belediye başkanı seçilmişti. Başkan Türel, sıralamanın yanı sıra memnuniyet oranını da arttırarak Haziran’da açıklanan araştırmada ise yüzde 59’luk başarı oranına yükseldi.

22 BİN KİŞİ İLE GÖRÜŞÜLDÜ 
Dünya Araştırmacılar Derneği ESOMAR üyesi olan ORC(Objective Research Center)
tarafından 3 ayda bir yapılan Yerel Yönetimler Performans Araştırması’nın “Büyükşehir Belediye Başkanlarının Performansı” bölümü 20 Nisan- 2 Haziran 2016
tarihleri arasında yapıldı. Araştırma farklı sosyo-ekonomik ve sosyo-demografik gruba mensup kişilerden yaş, cinsiyet ve eğitim kotalarına göre tesadüfi yöntemle seçilmiş 22 bin 540 kişi ile ‘‘CATI Bilgisayar Destekli Telefon Görüşmesi’’ yöntemiyle gerçekleştirildi.

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2016, 13:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83