TÜREL’DEN ÇOCUKLARA BÜYÜK ARMAĞAN

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in Antalyalı çocuklara armağanı Türkiye’nin en büyük kapalı alan çocuk oyun merkezi Zıp Zıp Park, 5 Haziran Pazar Günü kapılarını açıyor. Bin metrekarelik Avrupa’nın ikinci büyük trambolinine sahip parkta çocuklar eğlenceye doyacak.

TÜREL’DEN ÇOCUKLARA BÜYÜK ARMAĞAN

 Büyükşehir Belediyesi, Kepez İlçesi otogar yanındaki 18 bin 500 metrekare alana kapalı çocuk oyun parkını yaptı. 5 bin 600 metrekare kapalı alana sahip tesis, Türkiye’nin en büyük kapalı alan çocuk oyun merkezi olarak hizmet verecek. Zıp Zıp Park hakkında bilgi veren ANET Genel Müdürü Mehmet Urcu, “Her büyük proje gibi bu projenin de fikir babası Menderes Türel’dir. Defalarca olan toplantılarda Antalya’da böylesine kapsamlı bir çocuk parkına olan ihtiyacı vurgulamıştı. Talimatları doğrultusunda biz de bu konuda gerekli çalışmaları yapıp, Antalya’ya yakışan en güzel parkı çocuklarımıza kazandırıyoruz” dedi.

banner111
AVRUPA’NIN İKİNCİ BÜYÜK TRAMBOLİNİ

Başta Çin ve Avrupa olmak üzere dünyadaki örnekleri inceleyerek, Antalya’da benzersiz bir oyun alanı kurduklarını belirten Urcu, şu bilgileri verdi: “Çocuklarımızın sağlığına uygun malzemelerden kuruldu. Çocuklarımızın sağlığı bizim için çok önemli. 21 çeşit farklı oyun grubunun yanı sıra 8.5 metre yüksekliğinde ip parkuru var. Parkımız, özellikle dünyada da takipçisi oldukça fazla olan bin metrekarelik, Avrupa’nın ikinci büyük trambolin alanına sahip. Dev trambolin çocuklarımızın en fazla ilgi göstereceği oyun alanlarımızdan olacak.”

ÜST DÜZEY GÜVENLİK

Tüm dünya çocuklarını kucaklayacak olan Zıp Zıp Park’da çocukların güvenliği ile ilgili de her şey düşünüldü. Valilik, Büyükşehir Belediyesi ve ANET güvenlik ekiplerinin çocukların ve ailelerin güvenliklerine hassasiyetle yaklaştıklarını belirten Mehmet Urcu, hem giriş-çıkışlarda hem de içerideki güvenliğin tüm teknolojik imkanlar kullanılarak sağlandığını belirtti.

AİLELER DE UNUTULMADI

Türkiye'nin en büyük çocuk oyun dünyası, çocuklarla birlikte ailelerinin de hoşça vakit geçirebileceği bir tesis olarak tasarlandı. Çocukların yazın sıcaktan ve kışın soğuktan etkilenmeden eğlenceli vakitler geçirebilecekleri tesiste ziyaretçiler için de kafeterya, bebek bakım odası, revir ve mescit olanakları da bulunuyor. Tesiste ayrıca çevre peyzaj düzenlemesi yapılarak çocukların doğayla bir arada olması hedefleniyor. Çocukların gün boyunca macera ve eğlenceyi bir arada yaşayacağı parkta çocuklar, 10 TL’lik bir giriş ücreti karşılığında tesisin tüm imkanlarından yararlanabilecek.

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2016, 14:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83