Tütüncü: “Kadınlar için spor merkezlerimizi arttırdık"

Belediye Başkanı Türüncü, kadınların daha fazla spor yapabilmeleri için kadınlara özel spor merkezlerinin sayısını arttırdıklarını söyledi.

Tütüncü: “Kadınlar için spor merkezlerimizi arttırdık"

Kepez Belediyesi, ilçedeki kadınların spor yapabilme taleplerini karşılayabilmek için ilçenin 7 ayrı noktasında spor merkezleri açtı. Gündoğdu, Şafak, Kanal, Beşkonaklılar, Kültür, Mehmet Akif Ersoy ile Varsak bölgesinde açılan spor merkezlerinde ilçenin kadınları, her sabah uzman antrenörler eşliğinde spor yapıyor. Kadınlar, merkezlerde plates, step ve aerobik yaparak güne başlıyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de Turgut Özal Spor Salonu’ndaki kadın spor merkezini ziyaret etti. Başkan Tütüncü, ziyarette merkezde spor yapan hanımlarla sohbet etti, taleplerini dinledi.

KADIN SPOR MERKEZLERİNİN SAYISI ARTACAK”

Belediye olarak hanımlara özel bir değer verdiklerini belirten Başkan Tütüncü, “Hanımlarımızın spor yapabilme taleplerini karşılayabilmek için 7 ayrı noktada spor merkezleri açtık. Hanımlarımız, bu merkezlerden ücretsiz olarak yararlanabiliyorlar. Önümüzdeki günlerde kadın spor merkezlerimizin sayısını artıracağız. Adnan Menderes Tam Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’ndaki kadın spor merkezi sayısını 2’ye çıkaracağız. Teomanpaşa Mahallesi’ndeki Mısır Çarşısı’nın ek binasına da spor merkezi açacağız” ifadesini kullandı.

banner111

“KEPEZ GÜÇLÜ KADINLARIN ŞEHRİ”

Tütüncü, açtıkları spor merkezleri ile Kepezli hanımları her sabah sporla buluşturduklarını belirterek, “Hanımlarımız için step, aerobik ve plates kursu açtık. Hanım kardeşlerimiz her sabah burada spor yapıyorlar. Güne dinamik ve zinde başlıyorlar. Beden sağlıklarını çok daha düzgün hale getiriyorlar. Antrenörlerimiz, spor kulübümüz çalışanları kendilerine çok güzel ortamlar hazırladılar. Kepezli hanım kardeşlerimizi çok seviyoruz. Kepez’in farklı yerinde hanımlarımıza yeni kurslar açmaya devam ediyoruz ve edeceğiz.”

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2018, 12:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83