Ünlü Tenor Hakan Aysev büyüledi

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Antik Kent Konserleri’nde ünlü Tenor Hakan Aysev sahne aldı. Aysev güçlü sesi ile unutulmaz muhteşem bir konser verdi.

Ünlü Tenor Hakan Aysev büyüledi
Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, Antik Kentlerde farkındalık oluşturmak için konserler düzenlemeye devam ediyor. Kaş ilçe merkezinde yer alan Antiphellos Antik Kent Tiyatrosu'nda ünlü tenor Hakan Aysev sevenleriyle buluştu. Aysev güçlü sesi tarihi tiyatroda yankılandı. Muhteşem konseri, Kaş Cumhuriyet Savcısı Hilal Büyüközer, Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür Şube Müdürü Okan Yavuz, İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Şube Müdür Kerem Önal, Kaş Belediyesi Kültür Müdürü Ali Evren ve çok sayıda vatandaş izledi.
İlgi yoğun, vatandaşlar memnun
İlginin çok büyük olduğu konserde Hakan Aysev; “Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne gerçekten bir teşekkür borçluyum. Çünkü bu konser tamamıyla onlardan çıkmış bir konsept. Antik kentlere geliyoruz, görüyoruz o anı hissedelim diyoruz ama olmuyor. Yani müzik olması lazım. Onu da Büyükşehir Belediyesi sağlıyor” dedi. Vatandaşlar ise bu konserlerin daha sık aralıklarla olmasını istedi.
Taşa değil tarihe dokunuyoruz
Konser sonunda bir konuşma yapan Büyükşehir Belediyesi Kültür Şube Müdürü Okan Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in selamını iletti. Yavuz, “Elimizin taşa değil tarihe dokunduğu bu güzel mekanda çok güzel bir etkinlik gerçekleştirdik. Antik kentlere dikkat çekmek ve korunmalarına katkı sağlamak amacıyla başlattığımız konserlerimiz devam edecek” dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2018, 12:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83