Yağmur tatilcileri denizde yakaladı

Antalya’da Kurban Bayramı’nın son günü denize girenler yağmura yakalandı. Konyaaltı Sahili’nde denize girenler yağmura aldırış etmeden yüzmeye devam etti.

Yağmur tatilcileri denizde yakaladı

 9 günlük Kurban Bayramı’nı fırsat bilen ve tatilini geçirmek için Antalya’ya gelen tatilciler bayramın son günü denizde yağmura yakalandı. Yağan yağmura aldırış etmeyen tatilciler denizin tadını çıkarmaya devam etti. Hava sıcaklığının 28-30 derece arasında seyrettiği Antalya’da, meteorolojinin günler öncesinden uyarmasına rağmen denize gelenler yağmurun tadını da çıkardı. Yağan yağmura rağmen denize girmeye devam eden tatilciler, hem yüzdü hem de yağmur altında keyifli anlar yaşadı. Antalya’nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’ne hazırlıklı gelen bazı tatilciler ise, sahil bandı üzerinde bulunan banklarda ellerinde şemsiyeleriyle sahili seyretmeyi tercih etti.

banner111
“Yağmur altında yüzmek bambaşka bir zevk”
Yağan yağmura rağmen oğluyla yüzen Murat Altınörs, yağmur altında yüzmenin bambaşka bir zevk olduğunu söyleyerek, “Antalya’dayız. Bir taraftan deniz bir taraftan yağmur taneler denizin üzerine düşüyor. Bir taraftan da güneş göz kırpıyor. Diğer taraftan da hava kapalı. Çok güzel bir gün geçiriyoruz. Deniz çok güzel. Çocuğumla beraber denize geldik. Antalya’da yaşıyorum. Bizim için bir yere gitmeye gerek yok çünkü burası çok güzel. Yağmurla beraber deniz keyfi çok güzel oluyor. Denizin altına girdiğinizde yağmur tanelerinin üstünüze düştüğünü görmeniz insana ayrı bir mutluluk veriyor. Yağmur yağıyor ama deniz soğuk değil, gayet güzel. Antalya için yaz daha bitmedi, devam ediyor. Yağmurun yağmasına rağmen kaçan yok. Çünkü bu çok farklı bir zevk bunu yaşayan bilir” dedi.
9 yaşındaki Hüseyin Burak Altınörs ise "Denizde yüzmeyi çok seviyorum. Yağmur yağıyor ama gözlük takıp denizin içine giriyorum. Denizin içindeyken yağmur çok etkili olmuyor sadece sırtıma vuruyor. Yağmurlu havada denize girdiğim için çok mutluyum” diye konuştu.

"Herkes bu zevki tatmalı"
Antalya’da yaşayan ve sahile yüzmeye geldiğini belirten Gülay Özen kardeşler, “Yağmurla beraber deniz daha bir güzel. Daha bir hoş oluyor. Su soğuk değil tam tersi çok güzel. Yağmurla denize girmenin bile zevki bir başka. Herkes bu zevki tatmalı” ifadelerini kullandı.

“Yağmurlu havada denize girmek muhteşem oluyor”
Yağmurlu havada denize girmenin muhteşem olduğunu belirten Gülnaz Özen, “Hem deniz ılık, hava serin. Zaten sıcak havalardan bunalmıştık. Çok iyi oldu yağmurun yağması bizim için. Yağmurlu havada denize girmek muhteşem oluyor. Hiç yağmur yağarken denize girmemiş olan varsa kesinlikle tavsiye ederim. Ben daha önce yağmurlu havada hiç denize girmemiştim. Meteorolojinin uyarısına rağmen geldim. Bu zevki tattım ve çok güzel” dedi

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2016, 18:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83