'YENİ STAD’TA PROTOKOL REZALETİ'

Antalyaspor’un Beşiktaş ile yeni stadında oynadığı ilk maça protokol davetlisi olarak maça bir saat önce giden MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya’ya yer verilmezken maça 15 dakika sonra gelen AKP İl Başkanı’na ön sıralarda yer verilmesi rezalet olarak yorumlandı.

'YENİ STAD’TA PROTOKOL REZALETİ'
Antalyaspor’un dün akşam Beşiktaş ile oynadığı Spor Toto Süper Lig maçında protokol rezaleti yaşandı. Yeni stad’ın açılış nedeniyle maça protokol davetlisi olarak maçtan tam bir saat önce stadyuma giden MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya’ya protokol tribününde yer bulunamadı. Ancak maçın başlamasından 15 dakika sonra stadyuma gelen AKP İl Başkanı Rıza Sümer ise ön sıralardan ayarlanan yere oturarak maçı izledi. Protokol tribününde yaşan rezilliği protesto etmek amacıyla stadı terk eden MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya olayın tek kelime ile iktidar yalakalığından kaynaklandığını belirterek yaşadığı olayın tam bir rezillik olduğunu söyledi. Başkan Kaya “Güzelim Antalyaspor’umuzu da siyasete alet ediyorlar ya; artık diyecek kelime bulamıyorum. Yazıklar olsun”dedi.

Stadyuma gittiği zaman görevlilerin kendisine yer göstereceklerini söylemesine rağmen bir saate yakın ayakta beklediğini belirten MHP İl Başkanı Ali Adnan Kaya “ Maç başlamasına rağmen hala yer bulamadılar ne hikmetse. Ancak Beşiktaş formalı çocuklar bile protokol tribününde otururken bize yer bulunamaması çok garibime gitti. Daha sonra ise AKP il başkanı maça 15 dakika geç gelmesine rağmen ön sıralarda kendisine yer gösterildi ama Antalya’nın çocuğu olan, çocuklundan bu güne Antalyaspor sevdasıyla büyüyen şahsıma davetli olmamıza rağmen yer gösterilmemesi Antalyaspor Klüp Başkanı Gültekin Gencer’in ne kadar siyasi yağdanlık haline geldiğinin bir göstergesidir. Üç beş yalakanın bize yer gösterip göstermemesi çok önemli değil. O yalakalar gider Antalyaspor ilelebet yaşar. Bizlerin Antalya sevdası o yalakaların bizlere göstereceği bir koltukla sınırlı olmaz. Her zaman ve her yerde hem Antalyamızın hem de Antalyasporumuzun hakkını savunmaya devam ederiz”şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2015, 09:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83