Yeni yılın ilk başkanı Bayram Dal oldu

Antalya Motosiklet, Bisiklet, Oto Lastik Tamircileri ve Oto Yıkamacıları Odası Başkanlığına Bayram Dal seçildi.

Yeni yılın ilk başkanı Bayram Dal oldu
Antalya Motosiklet, Bisiklet, Oto Lastik Tamircileri ve Oto Yıkamacıları Odası Olağan Genel Kurul Toplantısı, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

5362 sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşları Kanunu gereği odaların 1 Ocak-31 Mart 2018 tarihleri arasındaki olağan genel kurul toplantısı Antalya Motorsiklet, Bisiklet, Oto Lastik Tamircileri ve Oto Yıkamacıları Odası ile başladı. Divan Başkanlığını AESOB Başkanı Adlıhan Dere’nin yaptığı toplantıda, Divan Başkan Yardımcılığını AESOB Başkan Vekili ve Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, Divan Katip Üyeliğini AESOB Başkan Vekili ve Antalya Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Süleyman Şahin, Yusuf Akkan ve Mesut Pınarcı yaptı.

AESOB Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısında seçimlere tek aday olarak giren Antalya Motosiklet, Bisiklet, Oto Lastik Tamircileri ve Oto Yıkamacıları Odası mevcut başkanı Bayram Dal yeniden seçilerek güven tazeledi.

Başkanlık yaptığı süreç boyunca gerçekleştirilen faaliyetlere değinen Başkan Dal, “Hem esnaflarımızın hem de Antalya’mızın kazanması için elimizden geleni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Sizler de biliyorsunuz ki Antalya’da bisiklet yolları için çok mücadele verdik. Ve inşallah önümüzdeki dönemde bisiklet yollarıyla ilgili önemli gelişmeler kaydedeceğiz. Bunun sözünü aldık ve bisiklet yollarının yapılması için elimizden geleni yapacağız. Ben ve ekibim sizlerin içinden geliyoruz ve sizlerle her gün beraberiz. Dolayısıyla sizlerin sorunlarını en iyi biz biliriz. Bu sorunları çözüme kavuşturmak amacıyla var gücümüzle çalıştık ve yeni dönemde de çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2018, 10:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83