Yeşim Salkım ve Murat Kekilli EXPO 2016’da sahne aldı

Anadolu Rock müziğin sevilen ismi Murat Kekilli ve pop müziğin güçlü sesi Yeşim Salkım, EXPO 2016 Antalya’da hayranlarıyla buluştu.

Yeşim Salkım ve Murat Kekilli EXPO 2016’da sahne aldı

 EXPO 2016 Antalya’da devam eden yerli konserler serisinde dün gece sahneye Anadolu Rock müziğin sevilen ismi Murat Kekilli ve pop müziğin güçlü sesi Yeşim Salkım çıktı. Sunuculuğunu Radyo D program yapımcısı ve ‘Sarı Şeker’ olarak tanınan Sema Eryiğit Emek’in yaptığı gecede ilk olarak sahneye Murat Kekilli çıktı. Turkcell Büyük Amfi Tiyatro’da düzenlenen konserde Kekilli, “Kocaman gönüllerle gelenler var. Önemli olan ne zaman geldiğiniz değil, kocaman yürekle gelmeniz, ki o yürekler ziyadesiyle bizim ülkemizde mevcut. Her yörede mevcut. Bunun örneğini kısa bir süre önce 15 Temmuz günü gördük” dedi.

banner111
‘Bugün Benimsin’, ‘Seni Çılgın’, ‘Karagözlüm’ gibi eski ve yeni şarkılarını arka arkaya söyleyen Kekilli, ‘Anadolu Benim’ adlı eserin girişini orgun başında kendisi çaldı. ‘Bu Akşam Ölürüm’ parçasını hayranlarıyla birlikte söyleyen Kekilli, sevenlerine EXPO 2016 Antalya’da unutulmaz bir gece yaşattı.

Kekilli’den sonra sahneye ‘Deli Mavi’ adlı şarkıyla Yeşim Salkım çıktı. 1994 yılındaki ilk albümünde yer alan ‘Son Sigara’, sözleri Şebnem Ferah’a ait ‘Sil Baştan’ ve Âşık Veysel’in ‘Uzun İnce Bir Yoldayım’ gibi birbirinden farklı şarkıları hayranları için söyleyen Yeşim Salkım, sevenlerinden tam not aldı. Yaklaşık 1 saat sahnede kalan Salkım, “Geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. Antalya’yı ve sizleri çok seviyorum” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2016, 13:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83