YILDIZ ADAYLARI ANTRENMANLARA BAŞLADI

Büyükşehir Belediyesi’nin Manavgat’ta açtığı basketbol kursu büyük ilgi gördü. Kursun ilk gününde ücretsiz forma, şort ve spor çantası dağıtıldı.

YILDIZ ADAYLARI ANTRENMANLARA BAŞLADI

 Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerde düzenlediği basketbol kurslarına kayıt yaptıran öğrenciler ilk antrenmanlarını yaptı. İlk kurs gününde öğrencilere ücretsiz forma, şort ve spor çantası dağıtıldı. Öğrencileri aileleri de tribünlerden izleyerek yalnız bırakmadı. 75 öğrencinin kurslara kayıt yaptırdığını söyleyen kurs koçlarından Hasan Aşçı, derslerin Namık Karamancı Fen Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda, pazartesi ve çarşamba günleri yapılacağını belirtti. 

banner111
 
HAFTADA İKİ GÜN

Aşçı “Basketbol kurslarımıza yoğun bir ilgi var. Kursa katılmak isteyen her öğrencimizin kurslarımızdan faydalanması için kayıtlarımızı yaz boyu devam ettirme kararı aldık. Kurslarımıza katılmak isteyen öğrencilerimiz başvurularını;  Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat Koordinasyon Merkezi ve  www.asatspor.com internet adresinden yapabilirler. Şuana kadar 75 öğrencimiz kayıt yaptırdı.  Pazartesi ve çarşamba günü ikişerli gruplar halinde antrenman yapıyoruz. Sayı arttıkça gün ve antrenman sayımızı da arttıracağız” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2016, 12:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83