15 Temmuz'u en iyi onlar kaleme aldı

Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Alanya genelindeki lise ve ortaokullar arasında düzenlediği “15 Temmuz Şehitleri” konulu şiir ve kompozisyon yarışması ödülleri Türkler İMKB Sosyal Bilimler Lisesikonferans salonunda yapılan programla sahiplerine verildi.

15 Temmuz'u en iyi onlar kaleme aldı

 Törene başta Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er olmak üzere dereceye giren öğrencilerin velileri ve öğretmenlerinden oluşan çok sayıda misafir katıldı. 15 Temmuz gecesini anlatan belgesel gösterimi ve öğrencilerin etkileyici eserlerini okumaları ile yaşanan ihanet ve acıları hatırlayan misafirler duygusal anlar yaşadı. 

banner111
Yarışmada ortaokullar arasında şiir dalında 1. Obaköy Ortaokulundan Mustafa Dere, 2. Yine aynı okuldan Mert Can Korkmaz; 3. Özel Bahçeşehir Alanya Ortaokulundan Göksu Vural oldu. Kompozisyon dalında birinciliği Yaylalı Ortaokulundan Beyza Er aldı. İkinciliği Hacıkadiroğlu Ortaokulundan İlayda Özçelik,üçüncülüğü ise Abdurrahman Alaattinoğlu Ortaokulu öğrencisi Ayşe Bilge Demirci hak etti. Liseler arasında ise şiir ve kompozisyon dalında birincilikler Türkler İMKB Sosyal Bilimler Lisesinden çıktı. İkinciliği Rıfat Azakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Elif Nur Çetinkaya ile Nimet Alaattinoğlu Anadolu Lisesinden Vildan Uysal elde etti. Yine Türkler İMKB Sosyal Bilimler LisesindenÜmmü Gülsüm Bağtı şiir dalında,  kompozisyon dalında da Özel Bahçeşehir Alanya Anadolu Lisesinden Ahsen Begüm Pınarbaşı üçüncülüğü kazandılar.
Yarışmada derece alan öğrencilere ödülleri ve okullarına katılım belgesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ER tarafından takdim edildi. Tören toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2016, 14:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83