55 BİN ÖĞRENCİNİN KARNE COŞKUSU

Alanya Kaymakamı Dr Hasan Tanrıseven, Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce Fatma Özmüftüoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlenen karne programına katıldı. Kaymakam Tanrıseven, öğrencilerin karne sevincini paylaştı.

55 BİN ÖĞRENCİNİN KARNE COŞKUSU

 Fatma Özmüftüoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlenen karne programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Okul Müdürü Süleyman Dalcı, okul hakkında bilgiler verdi. Müdür Dalcı, 230 öğrencinin eğitim öğretim gördüğü okul hakkında bilgi vererek, başarılı bir eğitim için var güçleri ile çalıştıklarını söyledi.

banner111
MÜDÜR ER "KAYMAKAM BEY ÖNDERLİĞİNDE BELİRLEDİĞİMİZ HEDEFLERE ULAŞMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Protokol konuşmaları ile devam eden programın açılış konuşmasını, Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er yaptı. Alanya’da eğitim kalitesinin artığını ve başarı oranın yükseldiğini söyleyen Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, “Sayın Kaymakamımızın önderliğinde her yıl eğitim öğretim dönemi başında belirlediğimiz hedeflere ulaşmaya çalışıyoruz. TEOG Sınavında yakalamış olduğunuz %5’lik puan artışıyla Antalya İlinin en fazla ilerleme kaydeden ilçesi durumuna gelmiş bulunmaktayız.”dedi. 

Karne törenine katılarak, öğrencilerin ve velilerin bu mutlu gününde onları yalnız bırakmayarak karne sevinçlerine ortak olmak istediğini ifade eden Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, karnenin çocukları cezalandırma aracı olmadığını ifade etti.

KAYMAKAM TANRISEVEN "KARNE ÇOCUKLARIN CEZALANDIRMA ARACI DEĞİLDİR"

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven konuşmasının devamında şunları kaydetti: "Fatma Özmüftüoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesinin bu sene açılmasından dolayı 2015-2016 Eğitim Öğretim sezonunun karne törenini burada yapmak istedik. Karne sonuçlarını ailelerle birlikte öğrencilerin değerlendirmesi gerekir. Kötü olan karneler çocukların cezalandırma aracı değildir. Çocuklarımıza doğru yolu göstermeliyiz."

TANRISEVEN "HEDEFİMİZ TÜRKİYE'NİN EN İYİ İLÇESİ OLMAK"

Alanya'nın son iki yılda eğitim konusunda büyük ilerleme kaydettiğini söyleyen Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, "Alanya Milli Eğitim Müdürlüğümüz, canla başla eğitim için ne yapabiliriz felsefesi ile çalışıyor. Bununda karşılığını alıyoruz. Sadece eğitim de değil, okul sporlarında da büyük başarılara imza atıyoruz. Alanya olarak hedefimiz Türkiye'nin en iyi ilçesi olmak" dedi. 

OKUL BİRİNCİSİNİN ÖDÜLÜ KAYMAKAM TANRISEVEN'DEN

Protokol konuşmalarının ardından 5. 6. 7. sınıflarda dereceye giren öğrencilerin ilan edilmesinin ardından, 8. sınıflarda dereceye girenlerin belgeleri ve ödülleri verildi. Okul birincisi olan Hayru Nisa Erçetin ve diğer dereceye giren öğrencilere belgelerini ve hediyelerini Alanya Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven verdi. Program, sınıflarda karne dağıtılması ile son buldu.

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2016, 16:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83