AHEP dünyaya açılıyor

“Akdeniz’in dünyaya açılan kapısı Alanya HEP ile uluslararası standartlarda eğitim” sözü ile yola çıkan Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi her geçen dönem artan uluslararası öğrenci sayısı ile bu sözünü yerine getiriyor.

AHEP dünyaya açılıyor
Almanya, Finladiya, Irak, İran, Özbekistan, Rusya gibi 10 farklı ülkeden uluslar arası öğrencinin öğrenim gördüğü Alanya HEP Üniversitesi Uluslararası İlişkiler , bu öğrencilerin bir araya gelmesi, Alanya ve üniversiteyi daha detaylı tanıması amacıyla bir uyum programı gerçekleştirdi.
Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Uluslararsı Ofis Sorumlusu Yrd. Doç. Dr. Nihan Saldıraner “Biz bir aileyiz ve sizlerin de ailemizin bir parçası olmasından gurur duyuyoruz.” dedi ve öğrencilere hoşgeldiniz mesajı verdi. Uluslararası öğrencilerle bir araya gelen Alanya HEP Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet D. Öner ise “Biz üniversite olarak her zaman yanınızdayız.” diyerek Alanya ve Alanya HEP Üniversitesi’nin imkanlarından bahsetti.

Üniversite imkanlarının yanı sıra, Alanya’da uzun yıllardır gerçekleşen ulusal ve uluslar arası etkinliklerin de tanıtıldığı program sonrasında hep birlikte hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler “Böyle bir şehirde, Alanya HEP Üniversitesi gibi imkanlar sunan bir üniversitede okuduğumuz için çok şanslıyız” dediler.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2017, 11:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83