AHEP-SEM'de yaşam boyu eğitim felsefesi

Alanya HEP Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Alanya Belediyesi Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile yürütülen Kişisel Gelişim Eğitimlerinin ilk dersi Alanya Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

AHEP-SEM'de yaşam boyu eğitim felsefesi

 Alanya HEP Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişimi Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Murat Ertan Doğan tarafından verilen Etkili İletişim Becerileri semineri büyük ilgi gördü. Yaklaşık 150 kişinin katılımıyla gerçekleşen seminerin konuları arasında “Neden iletişim kurarız?”, “İletişimin önemi ve süreçleri nelerdir?” ile“Etkili iletişim teknikleri” gibi başlıklar yer aldı. Katılımcıların da ilgisiyle yoğun bir etkileşim ortamında gerçekleşen dersin sonunda Yrd. Doç. Dr. Murat Ertan Doğan, konuyla ilgili soruları da yanıtladı.

banner111
Alanya Belediye Başkanı Ziraat Müh. Adem Murat Yücel’in desteğiyle Haziran 2017’ye kadar sürmesi planlanan eğitimlerle, Alanya Belediyesi çalışanlarının kurum içi ve kurum dışı iletişim süreçlerinin daha etkin ve verimli gerçekleşmesi amaçlanıyor. Bu bağlamda, Etkili İletişim Becerileri vb. iletişim derslerinin yanı sıra Zaman Yöntemi, Stres ve Kaygı Yönetimi gibi dersler ile bireylerinin iş yaşamına yönelik bilgi, beceri ve yetkinliklerinin geliştirilmesi hedefleniyor.

AHEP-SEM’ DE YAŞAM BOYU EĞİTİM FELSEFESİ

Öğrenmenin her yaşta ve yaşamın her anında gerçekleşmesi gerektiği ilkesini benimseyen Alanya HEP Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi, uzman kadrosu ve profesyonel hizmet anlayışı ile iş yaşamında kendini geliştirmek isteyen kurumlar ve bireyler için yerelden küresele geniş ölçekte eğitim olanakları sunmaya devam ediyor. AHEP-SEM, Kişisel Gelişim Eğitimlerinin yanı sıra, Yabancı Dil Eğitimi, Aile Danışmanlığı Eğitimi ve Temel Grafik Tasarımları Programları Eğitimi gibi birçok programın önümüzdeki günlerde açılacağını duyurdu. AHEP-SEM kapsamında açılacak programlar hakkında ayrıntılı bilgiye 0 242 513 69 69 numaralı telefondan ve //www.ahep.edu.tr bağlantısından ulaşılabilir.




Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2016, 14:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83