AHEP STARTI VERDİ

Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi’nin (AHEP) 2015/2016 Akademik Yılı açılış programı düzenlendi

AHEP STARTI VERDİ
AHEP Üniversitesi’nin açılış programında konuşma yapan Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in “Alanya Kaymakamlığı, Alanya Belediyesi, Kamu Kurumları ve sektörün önde gelenleri olarak Üniversitemize destek için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Üniversitemizin geleceği ile ilgili hep birlikte karar alacağız. Yalnız Türkiye’de bilinen değil aynı zamanda Avrupa’da da bilinen bir dünya kentinde öğrencisiniz. Bu kentte öğrenci olmanın ayrıcalık olduğunu düşünüyorum. Sizlerin daha iyi şartlarda eğitim yapmanız için çalışacağız. Eğitim öğretim yılının hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

İLK DERS ANLATILDI
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise yaptığı konuşmada 2015/2016 Akademik Yılın başarılı geçmesini diledi. Belediye olarak AHEP Üniversitesi’nin geleceği için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını ve destek olacaklarını belirtti. AHEP Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Sayın, 2015/2016 Akademik Yılının ilk dersini anlatarak açılışı yaptı. Sayın, Üniversitelerin geçmişten günümüze tarihçesini ve AHEP Üniversitesi’nin misyonunu anlattı. Prof. Dr. Erol Sayın AHEP Türkiye’nin yetkin öğretim kadrosuyla farklı çizgi ve yaklaşımda bir eğitim ve öğretim sunacak” dedi.

KİMLER KATILDI

Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi’nin 2015/2016 Akademik Yılı açılış programına, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in yanı sıra Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, AHEP Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Sayın, AHEP Üniversitesi Mütevelli heyeti, Öğretim görevlileri ile birlikte çok sayıda öğrenci veliler katıldı.

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2015, 17:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83