AHEP'te Tanrıseven'i sevindiren tablo

Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi'nin Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması’nın sonuçları Alanya'dan Tire Kaymakamlığı'na atanan Hasan Tanrıseven'i sevindirdi.

AHEP'te Tanrıseven'i sevindiren tablo

 Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması’nın sonuçları yayınlandı. 174 üniversitede yaklaşık 11 bin öğrenci ile yapılan anket çalışmasına göre, üniversitelerin karneslerinin ortaya çıktığını hatırlatan Tanrıseven, "Demek ki AHEP'i iyi yönetmişiz" dedi. Tanrıseven'in değerlendirmesi şöyle: 

banner111
"Alanya Hamdullah Emin Paşa Vakfı Başkanı ve AHEP Üniversitesi mütevelli heyet üyesi olarak 2,5 yıl fiilen yönetiminde yer aldığım AHEP'in "Kurumun Yönetim ve İşleyişinden Memnuniyet" sıralaması beni çok mutlu etti. Alanya HEP Üniversitesi'nin, Türkiye'nin en yeni üniversitelerinden biri olmasına rağmen, "Kurumun Yönetim ve İşleyişinden Memnuniyeti" verilerinde 68 puanla 116. sırada ve Türkiye ortalamasında olması son derece sevindirici. Öğrencilerin yönetimden memnuniyette yılların Üniversitesi Ankara Üniversitesi bile AHEP'in altında yer alıyor. Keza Uluslararası Antalya, Çankaya, Selçuk, Gazi, İstanbul Ticaret, Anadolu Üniversiteleri de yönetim ve işleyişten memnuniyet sıralamasında AHEP'in altında sıralanmış.
Yönetimden memnuniyette Akdeniz Üniversitesi'nden sonra AHEP, Antalya'nın en başarılı ikinci üniversitesi olmuş. Diğer parametrelerle kıyaslandığında öğrenciler AHEP'i, en çok yönetim ve işleyiş olarak başarılı bulmuş.
Keza Alanya Kaymakamı olduğum dönemde kuruluşundan bu güne kadar destek verdiğim Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesinin de Yen'i kurulmasına rağmen başarılı olduğunu eklemek isterim.

"AHEP KÜLLERİNDEN YENİDEN DOĞDU"

Alanya'da göreve başladığım 2014 yılı Eylül ayında ilk öğrencilerini alarak eğitim ve öğretim hayatına başlayan AHEP bugün emin ve istikrarlı adımlarla ilerliyor. Bu yıl kontenjanlarının tamamını dolduran, 3 bölüme ilaveten YÖK tarafından 3 yeni bölüm ve 2 yüksek lisans programı açılmasına karar verilen AHEP'in daha da gelişerek yoluna devam edeceğine inanıyorum.
Alanya Kaymakamlığı yaptığım dönemde kaymakamlıktan daha fazla AHEP ve Üniversitelerimizin gelişmesi için çaba sarf ettim. Bu çalışmaları Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile beraber yürüttük. Başkan Yücel de her zaman imkanları AHEP için seferber etti. Aynı şekilde Başkan Yücel ile beraber ziyaret ettiğimiz ve zor zamanda görevden kaçınmayarak mütevelli heyet üyesi olan Alanya'nın değerli işadamlarına ve mütevelli heyete girmeyip maddi destek veren hayırseverlere de teşekkür ediyorum. Mütevelli heyetten aldığı direktifleri uygulayan Üniversitemizin eski ve yeni rektörü ile genel sekreterini de kutluyorum. Aynı şekilde Dışişleri Bakanımız Sn. Çavuşoğlu da her zaman AHEP'in maddi ve manevi yanında oldu. AHEP'in başarı tablosunda Sn. Bakanın da büyük payı var. 

"ELİMİZİ DEĞİL, GÖVDEMİZİ TAŞIN ALTINA KOYDUK"

AHEP Yönetimi olarak, Ben, Başkan Yücel ve Mütevelli Heyeti elimizi değil gövdemizi taşın altına koyduk. Bunun semerelerini almanın manevi hazzını yaşıyoruz. 
Ben de bir ara zor günler geçirse de bugün kimseye borcu olmayan, öğrencinin büyük teveccühünü kazanan, yönetim ve işleyişinden memnun olunan bir AHEP bırakmanın mutluluğunu yaşıyorum."

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2016, 15:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83