AHEP'ten büyüme atağı

Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi’nde (AHEP) yeni programlar açıldı. Alanya HEP Üniversitesi 2017-2018 yılı için YÖK’ten alınan izinle İletişim Tasarımı ve Yönetimi Lisans Programı ve Mimarlık Türkçe Lisans Programlarına da öğrenci alacak.

AHEP'ten büyüme atağı
Öğrenci sayısının ileriki yıllarda daha da hızlı bir şekilde artacağını söyleyen AHEP Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durdu Öner, “Bu yıl tüm personelimizin özverili çalışmalarıyla, Mütevelli Heyet Başkanımız Sayın Adem Murat Yücel, Vakıf Mütevelli Başkanımız Sayın Alanya Kaymakamı Dr. Mustafa Harputlu ve özellikle bizden desteğini hiç bir zaman esirgemeyen Dış İşleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’nun destekleriyle büyümemiz ivme kazanıyor. Bize destek veren tüm Alanya halkına ve yöneticilerimize bu anlamda teşekkürlerimizi sunmak isteriz” dedi.

Yeni Bölümlere Eylül Ayında öğrenci alınacak

Üniversitemizde halen İngilizce eğitim veren Mimarlık Bölümümüz bu yıl Türkçe eğitime de başlayacak diyen Rektör Prof. Dr. Öner, düşüncelerini “Alanya’nın tanıtımı için çok önemli bir bölüm olan İletişim Tasarımı ve Yönetimi Bölümüne öğrenci alacağız, %100 İngilizce eğitim verilecek olan bu bölümün hem akademik anlamda hem de ürettiği projelerle Alanya’ya değer katacağına inanıyorum” diyerek ifade etti.

Alanya’da İletişimin Kalesi Alanya HEP Üniversitesi Olacak

Yeni kurulan İletişim Tasarımı ve Yönetimi Bölüm Başkanı ve Üniversite Sekreteri Dr. Öğr.Üyesi Murat Ertan Doğan, “ İletişim Tasarımı ve Yönetimi Bölümümüzün alt yapısı çok güçlü oldu. YÖK’ün standartlarının çok üzerinde yeterliliklere sahip akademisyenlerden oluşan oldukça deneyimli ve profesyonel bir kadromuz var. Bu kadro Alanya’da İletişim ve Tanıtımın nasıl yapılacağına ilişkin önemli katkılar yapacaktır. İlk hedefimiz öğrencilerimiz ve akademik kadromuzla kentimize ulusal ve uluslararası alanda projeler geliştirerek katkıda bulunmaktır. Bu anlamda yerel medya ile de önemli ortaklıklar geliştiriyoruz. Alanya Gazeteciler Cemiyeti ile protokol hazırlıklarımız var. Üniversitemizi akademik anlamda geliştirirken güzel şehrimizin tanıtımı ve markalaşması için yapılacak her çalışmada tüm paydaşlarla ortak projeler geliştirmeyi amaçlıyoruz. İletişim alanında yeni bölümlerimizin kurulması projeleri de var. Akdeniz’in en güzel kenti olan Alanya’da kaliteli bir iletişim eğitimi almak isteyen tüm öğrencileri bölümümüzde eğitim görmek için davet ediyoruz. Eğitim kalitesinde çok iddialıyız. İletişim alanında Alanya’nın kalesi ve bölgemizin en prestijli bölümü olmak için var gücümüzle çalışacağız, bu doğrultuda bize verilecek her görevde her tür kurum ve kuruluşla büyük mutlulukla çalışırız” dedi.

Halen Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Turizm İşletmeciliği ve Mimarlık Programlarına öğrenci alan Alanya HEP Üniversitesi’nde İletişim Tasarımı ve Yönetimi Bölümü ve Mimarlık Türkçe Lisans Programının da açılmasıyla birlikte toplam 5 bölüme öğrenci alınacak.

AHEP Üniversitesi’nin kontenjan ve puanları hakkında detaylı bilgi almak için 0 (242) 513 69 69 numaralı telefondan ve www.ahep.edu.tr bağlantısından yararlanılabilir.

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2018, 14:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83