AHEP’TEN ANLAMLI ETKİNLİK

Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi (AHEP) Gönüllü Topluluğu öğrencileri Aralık ayında ilkini düzenlediği “Ortaya Karışık” etkinliğinin ikincisini düzenlendi.

AHEP’TEN ANLAMLI ETKİNLİK

 Alanya ve çevre beldelerde ihtiyacı olan okullara hijyen malzemesi desteği sağlamak ve bütün ikizlerimizin ve çoklu kardeşlerimizin hep birlikte bu özel günlerini kutlamak amacıyla üniversite bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe ilgi büyüktü.

banner111
Alanya HEP Üniversitesi öğrencileri tarafından hazırlanan yiyecek ve içecek stantlarının yanı sıra, Alanya’nın önde gelen dükkan ve kafelerinin hediye çeklerinin dağıtıldığı çekiliş standı da büyük ilgi gördü. Öğrenci grubu Zira ile başlayan müzik ziyafeti daha sonra sevilen grup Klişe konseriyle devam etti.

Alanya Belediye Başkanı Zir.Müh. Adem Murat Yücel’de etkinliğe katılarak öğrenci stantlarıyla yakından ilgilendi. Standları tek tek gezen Yücel'in ilgi odağı ise süpriz hediyeler kazandıran çekiliş oldu. Yücel, çekilişe katılarak kermese renk kattı.

Hep birlikte bu ailienin parçası olmaktan mutluluk duyduklarını dile getiren Gönüllü Topluluğu Başkanı Berke Sivri,  "Etkinliğimizde ve her zaman yanımızda olan desteklerini bizden esirgemeyen Belediye Başkanımız Zir.Müh. Sn. Adem Murat Yücel’e, Kaymakamımız Sn. Dr. Hasan Tanrıseven’e, Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Hüseyin Er’e ve Mütevelli Heyeti Üyelerimize teşekkür ederim" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2016, 10:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83