AHEP’ten dünyada bir ilk: GEMİversite

Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi eğitim alanında bir ilke imza attı. “Alanya‘nın Üniversitesi” sloganıyla çıkış yapan ve açıldığı günden beri “Alanya bizim kampüsümüz” felsefesiyle hareket eden Alanya HEP Üniversitesi ders işlemek için farklı bir yer tercih etti.

AHEP’ten dünyada bir ilk: GEMİversite

Hans Jueren Rasmussen tarafından “Küresel Isınma” üzerine gerçekleştirilen workshop 17- 18 Şubat tarihlerinde Alanya İskelesi’nde bulunan Starcraft teknesinde gerçekleştirildi.

banner111
"Gezegenimizi Kurtarmak" (Saving Our Planet) adlı organizasyonun kurucularından birisi, aynı zamanda "İklim Okulu" nun kurucusu ve eğitmeni olan Rasmussen’in verdiği eğitime Alanya HEP Üniversitesi öğrenci ve akademisyenleri yoğun ilgi gösterdi. Uzun yıllar psikolog olarak çalışan ve aynı zamanda eğitimcilik yapan Rasmussen, emeklilik yıllarında kendisini şu an yeryüzünün en önemli konusu olan “Küresel Isınma konusunda bilinçlendirme çalışmalarına adamıştır.

Çalışma sonunda Alanya HEP Üniversitesi öğrencilerinin hazırladığı müzik dinletisi eşliğinde programın yorgunluğunu attılar.

Workshop organizasyonunu düzenleyen Alanya HEP Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı Zeynep Onur Üstün, ev sahipliği yapan Starcraft teknesinin sahibi eğitime ve AHEP'e verdiği desteklerden ötürü teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2017, 12:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83