AK Gençlik'in turnuvasına yoğun ilgi

AK Parti Alanya Gençlik Kolları Teşkilatı tarafından düzenlenen satranç turnuvası gerçekleştirildi.

AK Gençlik'in turnuvasına yoğun ilgi
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı, gençlerin sosyal, sportif ve kültürel yönlerini arttırmak için düzenlediği faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Alanya’daki bir çok etkinliğin öncüsü olan AK Gençler hafta sonu da satranç turnuvası düzenlediler. 



TURNUVANIN KAZANANI İLYAS UYSAL OLDU 

Alanya Gençlik Merkezinde düzenlenen turnuva oldukça yoğun bir katılımla gerçekleşti. Gençlerin kıyasıya yarıştığı turnuvada birincilik ipini İlyas Uysal göğüsledi. Uysal birincilik ödülü olan plaket ve para ödülünü kazandı. Puan usulü yapılan turnuvada ikinci Umur Alp Yalçınkaya olurken, üçüncü ise Ertunç Bahadır Barık oldu.
 
Turnuvaya AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu ve Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er’de katıldı. Sporcuları tebrik eden Başkan Toklu, “Bu kadar yoğun katılımlı bir turnuva düzenleyen gençlerimizi tebrik ediyorum. Genlerimize yararlı olabilecek ve onları satranca yönlendirecek bir etkinlik.” dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er’de Alanya’da satranca olan ilginin giderek arttığını belirterek, “Milli eğitim Müdürlüğü olarak satranca büyük önem veriyoruz. Gelişim çağındaki gençlerimizin zeka gelişimi açısından oldukça yararlı bir spor. Bu spora katkı sağlayan AK Parti İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı Başkanı Yılmaz İçmen ve gençlerimizi tebrik ediyorum. Tüm sporcularımızı da başarılar diliyorum.” diye konuştu.

"GENÇLİK KOLLARI OLARAK ALANYA'DA FARK YARATACAK İŞLERE İMZA ATMAK İSTİYORUZ"

Turnuva sonrası açıklama yapan Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz İçmen ise “Gençlik Kolları olarak etkinliklerimize devam ediyoruz. Alanya’da fark yaratacak işlere imza atmak istiyoruz. Bu kapsamda Birinci satranç turnuvamızı düzenledik. Beklentimizin de üzerinde bir katılım olması bizleri çok mutlu etti. Gençlerimizi zeka sporlarının öncüsü satranca teşvik etmek istedik. Satrancın gelişmesi ve yaygınlaşması ile alakalı çalışmalarımız da devam edecek. Turnuvamıza katılarak bizleri yalnız bırakamayan İlçe Başkanımız Mustafa Toklu ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin Er’e teşekkür ediyorum. Burada mücadele eden tüm sporcularımıza da teşekkür ediyor kazanan arkadaşlarımızı canı gönülden tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.






Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2018, 12:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83