AKK'de Kariyer Günleri başlıyor

Alaaddin Keykubat Koleji 'Kariyer Günleri' 24-25-26 Nisan'da AKK Obagöl Kampüsünde başlıyor.

AKK'de Kariyer Günleri başlıyor

Gençlerin erken yaşta meslekleri tanıması, erken yaşta bilgi sahibi olması ve ileride seçecekleri alan, meslek gruplarını tanıması için gerçekleşen etkinlikte bir çok tanıdık sima yer alacak. AKK Yönetim Kurulu Üyesi Hüsniye K. Baysal gerçekleşecek kariyer günleri ile ilgili şu açıklamalarda bulundu "Kariyer günlerini düzenlememizde amacımız öğrencilerimizin hayatlarında başarıyı elde edebilmeleri için yol gösterici misyonumuza uygun bir etkinlik olduğunu düşünmemizdi. Öğrencilerimizin kendilerini sorgulamalarını istiyoruz örnek vermek gerekirse "Neden okula geldikleri? Neden ailelerin çocuklarını ısrarla okula göndermek istedikleri? Bunca bilginin, ödevin veya notların ortak amacı nedir? gibi sorular sorarak erken yaşta bunların önemini anlamalarını istiyoruz. Tüm ailelerin ortak amacı çocuklarının ileride iyi bir üniversite öğrencisi, iyi bir meslek sahibi olmaları ve daha rahat bir hayat mücadelesi vermeleri için olduğunu anlatmaya çalışıyoruz. Hedefsizce yaşayarak hayatın sunduklarıyla yetinmemeyi tam tersine hedefleri uğruna çaba göstererek iyi bir yerlere gelmelerini hedefliyoruz bu neticede de düzenlemiş olduğumuz kariyer günleri onlara iyi bir yol gösterici etkinlik olacaktır.

banner111
Düzenlemiş olduğumuz bu etkinlikte ilçemizde değişik iş kollarının temsilcilerini okulumuza davet ettik. Sağ olsunlar kırmayıp etkinliğimize katılıyorlar.
Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. Başarı ise başaracağım diye başlayarak sonunda başardım diyebilenindir demiş Gazi Mustafa Kemal Atatürk.
Gençliklerinin baharında hayatın daha çok başında olan okulumuzun güzide gençleriyle bizde başaracağız. Biz de başaracağız önce ülkemize sonra memleketimize çok değerli bilim adamları, doktorları, avukatları yetiştireceğiz. Gençlerimizin bu kariyer planlamamızda, hedef belirlemelerinde kafalarına takılan her soruyu misafirlerimize iletecek onlarda en samimi şekilde cevaplayarak, kariyer yolculuklarının ilk adımını birlikte gerçekleştireceğiz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2019, 14:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83