ALAKÜ'YE ALANYA VE GAZİPAŞA'DA YER TAHSİSİ YAPILDI

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesine, Alanya ve Gazipaşa’da yer tahsislerinin yapılması üzerine Üniversitenin arazi sorunu adım adım çözüme kavuşuyor.

ALAKÜ'YE ALANYA VE GAZİPAŞA'DA YER TAHSİSİ YAPILDI

 Alanya Kaymakamlığı’nın çalışmaları çerçevesinde, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesine Kestel mahallesindeki arazilerin tahsisleri gerçekleşti. Kestel'deki 1958, 1959 ve 2066 numaralı üç ayrı parselin birleştirilmesi ile beraber toplamda 199.731,28 metrekare büyüklüğündeki alan, düzenlenen protokol ile Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesinin hizmetlerinde kullanılmak üzere tahsis ve teslimi yapıldı.

banner111
GAZİPAŞA'DA DA YER TAHSİSİ 

Gazipaşa kaymakamının talepleri üzerine, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesinin Gazipaşa'ya Meslek Yüksek Okulunun açılmasına karar vermesinin ardında, Gazipaşa kaymakamlığı yer tahsisi için gereken çalışmaları başlatmıştı. Gazipaşa kaymakamının yaptığı girişimlerin ardından, ALAKÜ'ye bağlı Meslek Yüksek Okulu için, Gazipaşa'da 5.530,40 metrekare yer tahsisi gerçekleştirilerek, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesinin kullanımına bırakıldı.

TANRISEVEN: ÜNİVERSİTEMİZE DESTEK OLMAK GÖREVİMİZDİR

Alanya Kaymakamı ve Gazipaşa Kaymakam Vekili Dr. Hasan Tanrıseven, ALAKÜ'ye yapılan arazi tahsisleri ile ilgili yaptığı değerlendirmede, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesinin yer tahsisi ile birlikte her türlü ihtiyaçlarını sağlamak içi gayret gösterdiklerini belirtti. Kaymakam Tanrıseven, konuşmasında, ''Üniversitenin gelişmesi için kamu kurum ve kuruluşlar ile birlikte, Üniversite rektörlüğü ve yerel yönetimler ile beraber çalışmalarımıza devam edeceğiz. Devlet Üniversitesine destek olmak görevimizdir. Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi için devletimizin tüm imkânlarını seferber edeceğiz'' dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2015, 11:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83