Alanya ALKÜ öğretim görevlisi arıyor

Alanya ALKÜ öğretim görevlisi arıyor
Resmi Gazete'nin 24.10.2019 tarihli sayısında yayımlanan ilana göre ALKÜ'nün 3 bölümüne öğretim üyesi alınacak.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörlüğü'nden yapılan açıklamada, "Üniversitemiz Akademik Birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun ilgili maddeleri ile bu kanuna dayanılarak Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca yayınlanan, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği'nin ilgili maddeleri uyarınca ve 29.11.2018 tarihli Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Genel Kurulu'nda kabul edilen, Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma ek koşullarını sağlamak koşuluyla öğretim elemanı alınacaktır" denildi.

3 BÖLÜME ÖĞRETİM ÜYESİ ALINACAK

ALKÜ'de öğretim üyesi aranan bölümler ve unvanları ise şu şekilde: "Rafet Kayış Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği'ne, polimer esaslı piezoelektrik malzeme üretimi, karakterizasyonu ve yenilenebilir enerji uygulamaları kullanımı konularında çalışmaları olan bir doçent, Gazipaşa Mustafa Rahmi Büyükballı Meslek Yüksekokulu Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü'ne, tarımsal yapılar ve sulama anabilim dalında yüksek lisans yapmış olan bir doktor öğretim üyesi, Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal
Bilimler Eğitimi'ne, Rus belgelerinde Ermeni meselesi konusunda ve 20. Yüzyıl Türk -Rus ilişkileri hakkında çalışmaları olan bir doktor öğretim üyesi alınacak"

BAŞVURU SÜRESİ 15 GÜN

Öğretim üyeliği başvuru süresi ilanın Resmi Gazete'de yayımlandığı tarihten itibaren 15 (On beş) gündür. Posta yoluyla yapılan başvurular geçerli kabul edilmeyecektir. İlanla ilgili ayrıntılı bilgi Üniversitemiz (https://www.alanya.edu.tr) web sayfasında mevcuttur. 

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2019, 11:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83