Alanya Anadolu İmam Hatip Lisesi TEKNOFEST'te

Alanya Fen ve Sosyal Bilimler Proje İmam Hatip Lisesi yeni açılmasına rağmen 9. Sınıf öğrencileriyle Istanbul Turu ve Teknofest gezisi yaptı.

Alanya Anadolu İmam Hatip Lisesi TEKNOFEST'te
Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Alanya Anadolu İmam Hatip Lisesi TEKNOFEST'te. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda gerçekleşen programda Proje Imam Hatip Lisesi 9. sınıf öğrencileri Istanbul'da yeni açılan havalimanında bu yıl ilki gerçeklestirilen Istanbul Uzay ve Havacılık Festivaline katıldı. Festival kapsamında Solotürk, Turk Yıldızları, Model Uçak gösterileri, Sürü IHA, Yapay Zeka, Tupitak IHA, Insansız su altı, Robotaksi, Savaşan IHA, Model Uçak, Maket Uçak, Uçak sergisi, Planetaryum, Minecraft, Interstaller, Gökbilim, Deneyap, Dikey Rüzgar Tuneli gibi çeşitli etkinlikleri ve gösterileri yerinde izlediler.
Program kapsamında Proje IHL öğrencileri aynı zamanda Istanbul Turu da yaparak Fatih Camii, Panorama 1453, Eyup Sultan, Topkapı Sarayı Müzesi, Ayasofya, Sultanahmet, Süleymaniye Camii, Fuat Sezgin Bilim ve Sanat Müzesi'ni de gezerek Istanbul'un tarihi ve kulturel yönlerini de yakından keşfetme imkanı buldular.

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2018, 14:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83