Alanya Bahçeşehir'de bahar coşkusu

Bahçeşehir Koleji Alanya’da Alanya Alman Kilisesi Derneği ve Bahçeşehir Koleji Alanya Okul Aile Birliği işbirliği ile düzenlenen Bahar Şenliği oldukça renkli görüntülere ev sahipliği yaptı.

Alanya Bahçeşehir'de bahar coşkusu
Bahçeşehir Koleji Alanya 'Ekolojik Bahçe' alanında gerçekleşen şenlik, konukların ve öğrencilerin gelmesi üzerine Almanca – Türkçe karşılama konuşmaları yapılmasıyla başladı. Saklanmış olan yumurtaları toplamaya başlayan öğrenciler kıyasıya mücadele etti. En fazla yumurtayı bulan öğrencilere Bahçeşehir Koleji Alanya Okul Aile Birliği tarafından hediyeleri verildi. Yumurta fırlatma, denge oyunu gibi çeşitli etkinliklerle öğrenciler doyasıya eğlendi.

Etkinliklerin ardından Alman Kilisesi Derneğine Okul Aile Birliği tarafından teşekkür belgesi takdim edildi. Konuklar, Bahçeşehir Koleji Alanya Okul Aile Birliği'nin hazırladığı lezzetli ikramlarından tattıktan sonra bu renkli etkinlliğe ev sahipliği yaptıkları için Bahçeşehir Koleji Alanya ailesine teşekkürlerini ilettiler ve çok mutlu olduklarını dile getirdiler.

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2017, 12:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83