Alanya Bahçeşehir'den muhteşem etkinlik

10'uncu yılını kutlayan Bahçeşehir Koleji Alanya’da festival tadında kutlanan 23 Nisan katılımcıların yoğun ilgisi ile renkli görüntülere ev sahipliği yaptı.

Alanya Bahçeşehir'den muhteşem etkinlik
Bahçeşehir Koleji Alanya Okul Aile Birliği katkıları ile Bahçeşehir Koleji Alanya bahçesinde düzenlenen etkinliğe çok sayıda davetli katıldı. Sene içinde başarılı olmuş öğrencilere madalya ve sertifika verilmesi ile başlayan festival programı, İlkokul öğrencilerinin korosu ile devam etti. Türk ve yabancı öğrencilerin şarkıları ile duygu dolu anlar yaşayan katılımcılar küçükleri ayakta alkışladı. Koronun ardından veliler ve öğrenciler arasında düzenlenen spor oyunları parkurunda kıyasıya mücadele vardı. Survivor parkurunda veliler çocukları ile beraber eğlenmenin tadını doyasıya çıkarttı.

Gün boyunca lezzetli yiyecekler ve sağlıklı içecekler servis edilen stantlara katılımcıların yoğun ilgisi oldu.

Akşamüstü başlayan Pera konserine Alanya içinden katılım oldukça yüksekti. Güvenlik görevlileri kontrolünde konser alanına alınan dinleyiciler heyecanlı bekleyişin sonunda grubun sahneye çıkması ile müziğe doydu. Sahnede oldukça hareketli performans gösteren Pera grubu, dinleyicileri adeta büyüledi. Yerinde duramayan dinleyiciler şarkılara eşlik ederken, bol bol fotoğraf çekti. Konser sonunda böyle bir okulda öğrenci olmanın şansından bahseden grubun solisti Gökhan Mandır, Bahçeşehir Koleji Alanya Okul Aile Birliği ve yönetimine teşekkür etti. Alkışlar eşliğinde sahneden inen grup üyeleri öğrenciler ile fotoğraf çektirip, okulun anı defterini imzaladı.

Dolu dolu geçen program sonunda tüm davetliler böyle bir etkinlik yaptıkları için teşekkürlerini sunarken, Bahçeşehir Koleji Alanya 10'uncu yılında “Mutlu Öğrenciler Büyüyen Hedefler” sloganının hakkını vererek farkını bir kez daha ortaya koymuş oldu.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2017, 10:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83