Alanya Belediyesi okulları temizliyor

Alanya Belediyesi, 2017-2018 eğitim öğretim dönemi başlamadan okul bahçelerini yıkayıp temizliyor.

Alanya Belediyesi okulları temizliyor
Kent genelinde sürdürülen çalışmalarda Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından oluşturulan ekipler ilçe genelindeki ilkokul, ortaokul ve liselerin bahçelerini yıkıyor. Süpürgeli araçlarında kullanıldığı temizlik çalışmaları ile öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılına temiz bir ortamda girmesi hedefleniyor.

Merkez ve kırsalda bulunan okullarda çalışmalarını sürdüren Temizlik İşleri Ekipleri, Konaklı, Mahmutlar, Tosmur ve merkezde bulunan okullarda temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, eğitim ve öğretime katkı noktasında tüm okul idareleri ile görüş alışverişinde bulunduklarını belirterek, öğrencilerin fiziki ve sosyal donatılarının eksiksiz olduğu okullarda eğitim öğretim görmelerini sağlamak için katkılarını sürdürdüklerini söyledi. Başkan Yücel, ”Öğrencilerimizin yeni eğitim ve öğretim yılına temiz bir alanda başlaması için okul bahçelerinde temizlik çalışması yapıyoruz. Temizlik çalışmaları Alanya genelindeki tüm okullarda devam edecek” dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2017, 14:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83