Alanya Belediyesi personelini eğitiyor

Alanya Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitim seminerleri devam ediyor. Avukat Zeliha Mercimek tarafından Belediye personeline, “ Resmi Yazışma, Esas ve Usulleri’ anlatıldı.

Alanya Belediyesi personelini eğitiyor
Alanya Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen Seminere İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Gani Şahin ve  belediye personeli katıldılar.

Alanya Belediyesi ve Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) işbirliği ile Alanya Belediyesi’nde çalışan ilgili personellere yönelik “Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Usul ve esaslar Hakkında Yönetmelik” konusunda hizmet içi eğitim semineri düzenledi. Seminerde, Türkiye Belediyeler Birliği Hukuk İşleri Müdürü Zeliha Mercimek tarafından belediye personelinin resmi yazışmalarda uyması gereken usul ve bu usullerin uygulanmasına yönelik ayrıntılı olarak bilgi verildi. Yaklaşık 3 saat süren seminerde Mercimek,  resmi yazışmalarda uygulanacak usul ve esaslar ile ilgili kuralları anlatırken, resmi yazışmalarda kağıt boşlukları, yazı karakteri, yazı tipi nasıl olmalı, yazının muhatabına göre (kişi, kurum ya da tüzel kişi) nasıl yazılması konularında belediye personelini bilgilendirdi.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Gani Şahin, Alanya Belediyesi’nin eğitim programlarının önümüzdeki günlerde de devam edeceğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2017, 14:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83