Alanya Belediyesi seminerlere devam ediyor

Alanya Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitim seminerlerinin 14.sü gerçekleştirildi. Eğitmen İlker Kaldı tarafından Belediye Personeline “Kurumlarda Yenilikçilik ve İnovasyon” semineri verildi.

Alanya Belediyesi seminerlere devam ediyor
Alanya Kültür Merkezi’nde düzenlenen seminere birim müdürleri, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı. Eğitmen İlker Kaldı, "Her yenilik inovasyon değildir. Bir fayda sağlamaya, katma değer elde etmeye yönelik yenilikler inovasyondur." diyerek inovasyonu iyi ayırmak gerektiğini, İnovatif insanların hayatı gözlemleyen, anlamaya çalışan insanlar olduğunu ve kurumlar da gözlem yapmaya ne kadar zaman ayırırlarsa, o kadar etkili inovasyon fikirler bulduğunu belirterek, inovasyonun kurumların gelişimi için ne kadar önemli olduğunu vurguladı.

İnovatif birey davranışlarının bağlantı kurma, sorgulama, gözlem, deney olduğunu belirten Eğitmen Kaldı, “İnovatif insanlar, hayatı gözlemleyen, anlamaya çalışan insanlardır. Kurumlar da gözlem yapmaya ve yenilikleri takip etmeye ne kadar zaman ayırırlarsa, o kadar başarılı olurlar.” şeklinde konuştu.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Gani Şahin, eğitim seminerlerinin düzenli olarak devam edeceğini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2017, 15:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83