Alanya'da 5 okul ve 5 öğretmenin eğitim işbirliği

Alanya'da 5 okuldan 5 öğretmen tarafından pandemi sürecini verimli bir şekilde geçirip; çocukların bedensel, sosyolojik ve psikolojik gelişimlerini desteklemek amacıyla başlatılan e-Twinning projesi devam ediyor.

Alanya'da 5 okul ve 5 öğretmenin eğitim işbirliği
Tahir Tuluk Ortaokulu, Toslak Ketenlik Ortaokulu, Hidayet Görgün Ortaokulu, Fatih Sultan Mehmet ve Kestel Alantur Ayhan Şahenk Ortaokulu öğretmenleri tarafından yürütülen e-Twinning Projesi, öğrencilerin eve kapandığı, dışarıda oyun oynamaktan vazgeçmek zorunda kaldığı pandemi sürecini sağlıklı bir şekilde atlatıp, becerilerini geliştirmeye ve sosyal yaşamda edinilmesi gereken kazanımları öğrenmeleri amaçlanıyor.  
"Kişisel Gelişiyoruz, Birlikte Değişiyoruz" adlı e-Twinning Projesi kapsamında öğrenciler, her hafta alanında uzman farklı bir konukla zoom üzerinen buluşuyor. 6 hafta devam edecek olan projenin bu haftaki konuğu kilo alımının önüne geçmek, öğrencilerin sağlıklı beslenlemeleri konusunda bilgi sahibi olmalarını sağlamak için Diyetisyen Alihan Yeniacun oldu.  Zoom üzerinden gerçekleşen buluşmada öğrenciler, Yeniacun'a beslenme konusunda merak ettikleri soruları yönelttiler.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2021, 15:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83