Alanya'da 58 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı

Alanya'da 200 okulda 58 bin 362 öğrenci karne heyecanı yaşadı.

Alanya'da 58 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı
Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce 2016-2017 yılı 2. dönem karne töreni Elikesik Şehit İlyas Güzel İlkokulu'nda düzenlendi. Elikesik Şehit İlyas Güzel İlkokulu'nda düzenlenen karne programına katılan İlçe Kaymakamımız Mustafa Harputlu, öğrenciler ile tek tek ilgilenerek karne sevinçlerine ortak oldu.

KAYMAKAM HARPUTLU "OKUMAYI ASLA BIRAKMAYIN"

Elikesik Şehit İlyas Güzel İlkokulu 1/A Sınıfı öğrencilerinin karnelerine dağıtan İlçe Kaymakamımız Mustafa Harputlu öğrenciler ile tek tek ilgilenerek, ileride ne olmak istediklerini sordu. Öğrencilere nasihatte bulunan Kaymakam Harputlu, "Bugün tatile giriyorsunuz. Okumayı asla bırakmayın. Güzel bir mesleğiniz olması için mutlaka okumalısınız. Yaz boyunca sürekli kitap okuyun" dedi.

KAYMAKAM HARPUTLU "ASLA VAZGEÇMEYİN"

Elikesik Şehit İlyas Güzel İlkokulu'nda düzenlenen karne programından sonra Nimet Alaattinoğlu İlkokulu'ndaki karne törenine katılan İlçe Kaymakamımız Mustafa Harputlu, öğrencilerin mutluluğuna ortak oldu.

3/C sınıfında karne dağıtan Kaymakam Harputlu, "Mesleğinizin olabilmesi için okumaya devam etmelisiniz. Okumaktan asla vazgeçmeyin" dedi.

KÜÇÜK SUDE'NİN İSTEĞİ GERÇEK OLDU

Yılbaşında İlçe Kaymakamımız Mustafa Harputlu'ya mektup yazarak okuluna davet eden Nimet Alaattinoğlu İlkokulu 3/C Sınıfı Öğrencisi Sude Kamburoğlu düzenlenen karne töreninde İlçe Kaymakamımız Mustafa Harputlu ile bir araya geldi.

Küçük Sude'nin karne ve hediyesini veren Kaymakam Harputlu, eğitim ve öğretim hayatında başarılar diledi.

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2017, 16:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83