Alanya'da başarılı öğrencilere ödül

Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Ödül Töreni gerçekleştirildi.

Alanya'da başarılı öğrencilere ödül
Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu Konferans Salonu’ndaki ödül törenine Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Alanya İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erkan Ergen, çeşitli okulların müdürleri, öğretmenler ile çok sayıda veli katıldı. Saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, eğitim ve öğretimin uzun soluklu bir mücadele olduğunu söyledi. Er, “2017-2018 eğitim öğretim yılı içerisinde sadece akademik eğitim faaliyetleri yapmıyoruz. Aynı zamanda sosyal, kültürel faaliyetler yapıyoruz. Projeler yapıyoruz. Bu tarz faaliyetleri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak çok ama çok önemsiyoruz. Sadece akademik başarıyı kabul etmediğimizi her etkinlikte, faaliyette yüksek sesle haykırıyoruz. Akademik başarının kulvarı farklı, sosyal, kültürel, sportif faaliyetlerin kulvarı farklı. İnanın akademik bir başarı kamuoyunda bir gün konuşuluyorsa, çocuğunuzun, kurumunuzun kazanmış olduğu sportif, kültürel ya da sosyal bir başarı inanın yıllarca konuşuluyor. Bu çocukların kendilerine olan özgüvenlerini geliştirmek, eğer pasifse aktif hale getirebilmek ancak ve ancak bu tarz faaliyetlerle ortaya çıkabiliyor. Bu anlamda siz değerli veliler bizim en büyük destekçimizsiniz. Hiçbir zaman bizi yalnız bırakmadınız. Her zaman söylüyorum, velinin olmadığı okulda bir şeyler eksiktir. Ne olur okullarımızı yalnız bırakmayın. Müdürlerimizle, öğretmenlerimizle hep dirsek temasında olun. Böylesine güzel çocuklar yetiştirip bizlere emanet ettiğiniz için sizlerle gurur duyuyoruz. Biz etle tırnak gibiyiz. Birbirimizden ayrılamayız. 58 bin 362 öğrencimiz var. 210 resmi ve özel okulumuz var. 5 bin çalışanımız var. 75 bin nüfuslu bir aileyi yönetmek keşke bir ilçe milli eğitim müdürünün kudretinde olsa. Benim öyle bir vasfım yok. Biz beraber olduğumuz zaman bu güzellikleri, başarıları elde edebiliyoruz. Bugüne kadar bize destek verdiniz. Ne olur bundan sonra da desteklerinizi esirgemeyin. Biz de sizlere layık olmaya çalışıyoruz. Alanyamızın adını sadece Antalya’da değil, tüm Türkiye genelinde en üst seviyelerde söz ettirip sizleri onurlandırmaktan biz de onur duyuyoruz.

“HER YIL BÜYÜYEN HEDEFLERİMİZ VAR”

Şu an Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak elde ettiğimiz başarı Antalya’da 19 ilçe içerisinde bu faaliyetlerde açık farkla öndeyiz. Bu çok önemli. 18 farklı etkinlik yapmışız. 24 farklı kategori, 1013 eser, 14 bin 389 öğrencimiz bilfiil bu etkinliklerde yer almış. TÜBİTAK bilimsel projelerimizde 79 projeyle Antalya’da en fazla proje üreten ilçeyiz. Bu projelerde bize en yakın ilçenin 56 projesi var. 70 projede 1980 öğrenci rol almış. 14 satranç turnuvası düzenlemişiz. 14 satranç turnuvasında 1865 öğrencimiz bu turnuvaya katılmış. Çanakkale ve Ankara gezilerini çok önemsiyoruz. Kendimize bir hedef koyduk. Bu yıl 2023 öğrenciyi il dışı gezisine çıkarma hedefi koyduk. 2203 öğrenciye ulaşmışız. Yani hedefimizi fazlasıyla geçmiş durumdayız. Bizim her yıl büyüyen, gelişen hedeflerimiz var. Her geçen yıl başarımız ciddi oranda hızla artmakta. Bu hep beraber vermiş olduğumuz çalışmanın eseri. Bu süreçte çocuklarımızın başarılı olmalarında emeği geçen okul idarelerine, öğretmenlerime, siz değeri velilerime ve başarının gerçek sahiplerine bir kere daha teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2018, 18:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83