Alanya'da Eğitim Günleri başlıyor

Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Alanya Rehberlik ve Araştırma Merkezi koordinasyonunda Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi işbirliği ile planlanan 'Alanya Eğitim Günleri' eğitim programının bu yıl 8.sini gerçekleştirilecek.

Alanya'da Eğitim Günleri başlıyor

Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Alanya Rehberlik ve Araştırma Merkezi koordinasyonunda Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi işbirliği ile planlanan 'Alanya Eğitim Günleri' eğitim programının bu yıl 8.sini gerçekleştirilecek. Planlanan Eğitim Günleri kapsamında 13-14-15 Şubat 2018 tarihlerinde Alanya ve Gazipaşa ilçelerinde görev yapan rehber öğretmenlere yönelik “Öfke Yönetimi” konusunda eğitimler verilecek. 

banner111
Eğitimleri Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi öğretim görevlisi Yrd. Doç. Dr. Gürcan Topçu seçim gerçekleştirecek. Eğitimlerle okullarda görev yapan rehber öğretmenlerin mesleki gelişimlerine katkıda bulunmak ve Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında okullarda rehberlik çalışmalarında yerel hedef olarak aldığı 'Öfke Yönetimi' çalışmalarına destek olmak amaçlanıyor.

Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er eğitimlerle ilgili, "Çalışmalarımızda bize destek olan Uluslararası Kıbrıs Üniversitesine ve Sayın hocamız Yrd. Doç. Dr. Gürcan Topçu Seçim’e şimdiden teşekkür ederiz." dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2018, 16:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83