Alanya'da ilk ders zili çaldı

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 2016-2017 eğitim-öğretim yılının ilk gününde, Parlayüksel İlkokulu’nun düzenlediği törene katıldı. Parlayüksel İlkokulu ziyaretçileri, öğrenci ve velilerini şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in fotoğrafının bulunduğu ve üzerinde “15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimizi Unutmayacağız” yazan pankart ile karşıladı.

Alanya'da ilk ders zili çaldı

 72 bin öğrencinin ders başı yaptığı Alanya’da İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında Hükümet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde bir çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Parlayüksel İlkokulu'nda devam eden törene Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de katıldı. Buradaki tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından öğrenciler tarafından halk oyunları gösterileri sunuldu. Şiirlerin okunmasından sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmaları Alanya Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er ve Parlayüksel İlkokulu’nun Müdürü İbrahim Yıldırım yaptı.

banner111
 
BAŞKAN YÜCEL ÖĞRENCİLERE HEDİYE DAĞITTI

Yapılan konuşmaların ardından derslikleri ziyaret eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, öğrencilerle yakından ilgilenirken hem başarı dileklerinde bulundu hem de öğrenciler için özel hazırlanan hediyeleri dağıttı. 

HÜSEYİN GİRENES FEN LİSESİ PİLAV GÜNÜ DÜZENLEDİ

Hüseyin Girenes Fen Lisesi, 2016-2017 eğitim-öğretim yılının ilk gününde geçtiğimiz yıl ilk kez verdiği mezunlarını ve bu sene lise öğrenimine başlayan yeni öğrencilerini düzenlediği pilav gününde bir araya getirdi. 
Hüseyin Girenes Fen Lisesi’nde düzenlenen törene Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Ali Dim katıldı. Öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Yücel, pilav kazanının başına geçerek öğrencilere pilav dağıttı.

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2016, 17:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83