Alanya'da o öğrenciler karantinaya alındı

Alanya'da o öğrenciler karantinaya alındı
Alanya'nın Mahmutlar Mahallesi'nde bulunan Mahmutlar İmam Hatip Ortaokulu'nda bir öğretmende koronavirüse rastlandı. Covid-19 paniğinin yaşandığı okulda, öğretmenin girdiği sınıflarda bulunan öğrencilere de Covid-19 testi yapılarak, izolasyon altına alındı. Yılmaz, öğrencilerde Covid-19 semptomunun olmadığını belirterek, "Pazar günü itibariyle gelen sonuçlara göre okulun yüz yüze eğitime devam edip, etmeyeceğini belirleyeceğiz" dedi.

Yüz yüze eğitimin başladığı Mahmutlar Mahallesi'nde bulunan Mahmutlar İmam Hatip Ortaokulu'nda bir öğretmende koronavirüse rastlandı. Covid-19 paniğinin yaşandığı okulda, öğretmenin girdiği sınıflarda bulunan öğrencilere de Covid-19 testi yapıldı. Henüz sonuçları çıkmayan öğrencilerin herhangi bir koronavirüs belirtisi taşımadığı ise öğrenilen bilgiler arasında.

PAZAR GÜNÜ NETLEŞECEK

Konu ile ilgili bilgi veren Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, "1 öğretmenimizde koronavirüs rastlandı. Öğretmenimizin girdiği sınıflarda bulunan öğrencilerimiz de izolasyon altına alındı. Testleri yapılan öğrencilerimizin şu an için hiçbir semptomu yok. Pazar günü itibariyle gelen sonuçlara göre okulun yüz yüze eğitime devam edip, etmeyeceğini belirleyeceğiz" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2021, 08:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83