Alanya'daki satranç turnuvasında ödüller verildi

Alanya Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü ve 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Satranç Turnuvası ödül töreni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde yapılan törenle sahiplerini buldu.

Alanya'daki satranç turnuvasında ödüller verildi

Alanya Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü ve 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Satranç Turnuvası ödül töreni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde yapıldı.

banner111

 Ödül törenine Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Şube Müdürü Emin Yaman, Mustafa Erdoğan, Erkan Ergen, Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Fatma Üstündağ, Nezihe Soydan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Üstün katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er satrancın öğrenci gelişimine olumlu katkıları olduğunu, öğrencilere planlı hareket etmeyi öğrettiğini, dikkat dağınıklığını giderdiğini, diğer derslerde de başarılı olmaya katkısının büyük olduğunu yine çocuklara kurallara uymayı, dostça oynamayı , kazanmayı kaybetmeyi, kabullenmeyi, kazananı tebrik etmeyi öğrettiğini söyledi. Ayrıca çocukları ve aileleri kaynaştırdığının altını çizerek, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak satrancı ve her türlü faydalı sportif faaliyetleri önemseyip desteklediklerini söyledi. Dereceye girenlere madalya ve satranç takımı hediye edildi. Satrancın Alanya’da gelişmesine katkı sağlayan dönem sonu satranç turnuvasına ev sahipliği yapan Yedi Bilim Anadolu Fen Lisesi Yöneticisi Ömer Karatoprak’a desteklerinden dolayı teşekkür edildi ve plaket verildi. Yedi Bilim Anadolu Fen Lisesi Yöneticisi Ömer Karatoprak, yaşamla satrancın paralel olduğunu, okullarda satranç sporuna önem verdiklerini, böyle güzel bir etkinliğe destek oldukları için çok mutlu olduklarını, bundan sonraki süreçte de desteklerinin süreceğini söyledi ve teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2018, 12:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83