Alanya HEP arşivini AGC’ye açacak

Alanya Gazeteciler Cemiyeti’nin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler nedeniyle düzenlediği online seminerde Alanya HEP Üniversitesi İletilim ve Medya Fakültesi Bölüm Başkanı Murat Ertan Doğan “Eğitim ve sektör eşgüdümlü ilerlemeli. Bizler AGC üyelerine ve sektör çalışanlarına her türlü akademik desteği vermek zorunda hissediyoruz. AGC üyelerine üniversitemizin arşivini ihtiyaç duyduklarında açabiliriz” dedi.

Alanya HEP arşivini AGC’ye açacak
Alanya Gazeteciler Cemiyeti 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle iki gün sürecek online söyleşi programı hazırladı. 11 Ocak 2021 Saat: 20.00’da Alanya HEP Üniversitesi İletişim ve Tasarım Bölüm Başkanı Dr. Murat Ertan Doğan’ın “Bilim Gazeteciliği” konulu söyleşisi ile başlayan etkinlik 12 Ocak 2021 Saat:20.00’da Gazeteci/DW Muhabiri Burcu Karakaş ile “Toplumsal cinsiyet eşitliğinde medya dili” konusu ile sürecek.

Etkinliğin ilk gününde açılış konuşmasını yapan AGC Başkanı Gaye Coşkun ’10 Ocak’ı dayanışma günü olarak değerlendirdik. Pandemi kuralları nedeniyle kapalı mekanlarda kalabalık toplantılar yapamasak da, teknolojik gelişimden yararlanarak canlı yayında buluşma ve dayanışmayı tercih ettik. Bu amaçla planladığımız söyleşilerimizin ilkinde yine pandemi ile hayatımıza daha çok giren bilim dili ve bilim haberciliğini konuşmak istedik. Katkıları nedeniyle DR. Murat Ertan Doğan’a teşekkür ederim.’ dedi. 

Dr. Doğan, “Üniversiteler bulundukları şehirlerin akademik başarılarını halka indirgeyerek daha başarılı olacaktır. Sektörün arz ve talepleri doğrultusunda kendisini ve eğitim biçimini şekillendirmeli. Bizler siz basın sektörü ile eşgüdümlü olmak zorundayız. Her türlü akademik çalışmayı üniversitemizden talep edebilirsiniz. Biz de gerekli çalışmaları yaparız” dedi.

Alanya HEP Üniversitesi İletişim ve Medya Bölümü’nün büyük bir arşive sahip olduğuna dikkat çeken Doğan, “Üniversitemizin arşivini siz değerli sektör mensuplarına açmaktan mutluluk duyarız. Bizim üniversitemiz Alanya’da yaşayan herkesin üniversitesi olmayı hedeflemiştir. AGC mensubu tüm basın mensupları bu konuda bizlere ne talep ederlerse yerine getiririz. Arşivimize ait bir şifre oluşturabilir, yada bizlere gelen her akademik talebe karşılık verebiliriz” diye konuştu.

AGC’nin online semineri bugün saat: 20.00’da Gazeteci/DW Muhabiri Burcu Karakaş’ın “Toplumsal cinsiyet eşitliğinde medya dili” başlığıyla devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2021, 14:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83