Alanya HEP Üniversitesi'nde Güvenli İnternet ve Sosyal Medya Kullanımı Semineri

Alanya HEP Üniversitesi’nde, "Sosyal Medya Güvenlik Liderleri Gençlik Okulu – Youth School of Social Media Safety Leaders Workshop” başlıklı Erasmus+ Projesi kapsamında, 13-15 Ocak 2020 tarihlerinde Güvenli İnternet ve Sosyal Medya Kullanımı Semineri verildi.

Alanya HEP Üniversitesi'nde Güvenli İnternet ve Sosyal Medya Kullanımı Semineri
Alanya HEP Üniversitesi'nde, "Sosyal Medya Güvenlik Liderleri Gençlik Okulu – Youth School of Social Media Safety Leaders Workshop” başlıklı Erasmus+ Projesi kapsamında, 13-15 Ocak 2020 tarihlerinde Güvenli İnternet ve Sosyal Medya Kullanımı Semineri verildi.

Erasmus+ Projesinde, Alanya HEP Üniversitesi ile birlikte, Polonya'dan Powszechna Wyzsza Szkola Humanistyczna "POMERANIA" Üniversitesi ve Ukrayna'dan Lutsk, Lesya Ukrainka Eastern European National Üniversitesi de ortak olarak yer aldı. 19 – 24 yaş arası gençlerin güvenli internet ve sosyal medya kullanımına ilişkin farkındalıklarının artırılması amaçlanan projede, Alanya HEP Üniversitesi İletişim Tasarımı ve Yönetimi Bölümü, bölüm başkanı Dr. Öğr. Üyesi Murat Ertan DOĞAN, Dr. Öğr. Üyesi Tülay Görü Doğan, Dr. Öğr. Üyesi Gaye Topa Çiftçi ve Öğr. Gör. Emin Toksöz görev aldı. 

Proje koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Murat Ertan DOĞAN, "Proje kapsamında Alanya'da yaşayan 19-24 yaş arası gençlere, 13 – 14 – 15 Ocak tarihleri arasında Güvenli İnternet ve Sosyal Medya Kullanımı Eğitimi seminerleri verildi. Gençler seminer boyunca çalışma grupları oluşturarak farklı konularda eğitim materyalleri ürettiler. Video ve sunumları tasarlarken hem eğlendiler hem de siber zorbalıktan, bilgi hırsızlığına, bilinçsizce verilen kullanıcı sözleşmesi onaylarının ortaya çıkarabildiği sorunlara kadar birçok konuyla ilgili farkındalık kazandılar. Oldukça verimli bir seminer sürecini hep beraber tamamlamış olduk, burada öğrencilerimizin ürettiği materyaller tüm Avrupa'daki gençlere dijital platformlar üzerinden ulaşacak" dedi.


 

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2020, 13:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83