Alanya Koleji 2020-2021 öğretim yılına hazır

Alanya'nın Oba mahallesinde sakin bir ortamda hazır bulunan okul binasında 27 derslik, 4 laboratuvar, spor salonu, kütüphane, mutfak ile yemekhanesi ve diğer yönetim ve hizmet odalarıyla kendi bahçesinde hazırlanan basketbol, hentbol, voleybol ve oyun sahalarıyla eğitim öğretime hazır.

Alanya Koleji 2020-2021 öğretim yılına hazır

 

banner111
 Görüşlerine başvurduğumuz Alanya Koleji  Kurucusu ve Okul müdürü Eğitimci Ali İhsan Karakuş ; “35 yıllık öğretmenlik yöneticilik ve özel kolej birikimiyle daha önce Alanya’mıza halkımızın beğeni ve takdirini kazanan başarılı bir eğitim kurumu kazandırdıktan sonra ikinci olarak da Alanya Koleji’ni kurmakla çocuklarımızın eğitimine hizmet edecek olmanın huzurunu yaşıyorum” dedi.

   'Alanya Halkının Okulu' sloganı ile yola çıkan ekibimiz hizmete hazırdır diyen Karakuş şöyle devem etti. “Eylül 2020 de ders başı yapacak olan okullarımızda ilkokul, ortaokul ve küçük kardeşler için hazırladığımız ana sınıflarımız mevcuttur. Çocuklarımızın tüm eğitim-öğretim faaliyetleri ders saatleri içerisinde öğretmenleri gözetiminde okulda yapılacaktır. Sabah 7.30 ile akşam 17.30 saatleri arasında öğrencilerimiz okulda olacaktır. 

Bu esnada tüm dersler uzman kadromuzla okutulacak olup; ek olarak ödevler, projeler, sınav hazırlıkları ve ders dışı etkinlikler öğretmenlerimizin denetim ve gözetiminde okulda yapılacaktır. Anne ve babaların çocuklarıyla kaliteli zaman geçirmelerine fırsat sağlanacaktır.

 Akademik başarıyı ve İngilizce öğretimini hedef alan okulumuzda kendi mutfağımızda kendi personelimizin denetim ve emeği ile hazırlanan 3 öğün yemek verilecek ve disiplinli bir okul olacaktır" dedi.

    Alanya halkımıza ve çocuklarımıza hayırlı olsun dileklerini ileterek aday kayıt işlemlerine başladıklarını belirtti.



Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2020, 15:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83