Alanya KPSS sınava hazır!

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven başkanlığında Sınav Koordinasyon Kurul Toplantısı yapıldı. Kaymakam Tanrıseven, “Sınavların güzel bir ortamda geçmesini istiyoruz” dedi.

Alanya KPSS sınava hazır!

 2017 yılı ÖSYM Başkanlığı’nın uygulayacağı sınavlar ve 20 Kasım  2016 Pazar Günü yapılacak olan KPSS Ortaöğretim sınavı öncesinde, sınavın huzur ve güven içerinde geçmesini sağlamak amacıyla Alanya Kaymakamlığı Toplantı Salonunda “Sınav Koordinasyon Kurulu” toplantısı yapıldı.

banner111
GEREKLİ TEDBİRLER ALINDI

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven başkanlığında toplanan kurula; Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Akbaba, İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Mehmet Peköz ve diğer yetkililer katıldı. ÖSYM Başkanlığı tarafından açıklanan sınav güvenlik tedbirlerinin ele alındığı toplantıda, sınav öncesinde, sınav gününde ve sınav sonrasında yapılacak çalışmalara ilişkin gündem maddeleri görüşüldü. Gündem maddeleri arasında, sınav evrakının muhafaza edilmesinden, sınav esnasında gerekli güvenlik önlemlerinin alınmasına, bireysel ve organize kopya çekme eylemlerine karşı alınan tedbirlere kadar pek çok önemli konular görüşüldü.

ALKÜ REKTÖRÜ PINARBAŞI “GEREKLİ ÖNLEMLERİ ALDIK”

Toplantının başlangıcında Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’den sonra söz alan Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı şunları kaydetti: ”20 Kasım'da yapılacak olan KPSS Ortaöğretim sınavı için gerekli önlemleri aldık. Bu sınav geçen sınava göre daha kalabalık. Üniversitemizde sınav yapılan bina sayımız 3'e çıktı. Sınav evrakının muhafaza edilmesi ve bir çok konuda üzerimize düşen her konuda tedbirlerimizi aldık” dedi.

KAYMAKAM TANRISEVEN “10 BİNİN ÜZERİNDE KİŞİ TER DÖKECEK”

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, şunları kaydetti: ”20 Kasım'da yapılacak olan KPSS Ortaöğretim Sınavı öncesi ve sınav günü alınacak tedbirleri ele aldık. 2016 yılında ve geçen ay yapılan KPSS Önlisans sınavı güzel bir ortamda geçti. Bu sene de sınavların güzel bir ortamda geçmesini istiyoruz.”

TANRISEVEN “EN KALABALIK SINAV OLACAK”

Pazar günü yapılacak olan sınavda 10.771 kişi 38 sınav merkezinde ter dökeceğini belirten Kaymakam Tanrıseven konuşmasını şöyle tamamladı: “Sayıya baktığımızda en kalabalık sınav olacağını görüyoruz. Sınav gününde nüfus cüzdanlarını kaybeden adaylar sınava alınmadığından dolayı, sınav günü 07.00 ile 10.15 saatleri arasında Alanya Nüfus Müdürlüğü açık olacak. Nüfus Müdürlüğüne gelecek olanlar mutlaka yanlarında 'Nüfus Cüzdanlarını ve Sınav Giriş Kart'larını yanlarında bulundursun. Emniyet ve Jandarma her türlü güvenlik önlemlerini alacaklar. Sınav yapılacak yerlerde, sınav öncesi ve sonrasın da gerekli tedbirler üst seviyede tutulacaktır.”

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2016, 16:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83