Alanya'nın tercihi Hacıkura

KPSS ve Üniversite giriş sınavına hazırlanan öğrenciler Alanya Belediyesi Hacıkura Kütüphanesi’ni tercih ediyor. Belediye tarafından her türlü konforun sağlandığı kütüphanede öğrenciler, sınavlara hazırlanırken bilgisayarlardan da araştırma yapmak için faydalanabiliyor.

Alanya'nın tercihi Hacıkura
Pazar günleri hariç her gün saat 09.00’dan 18.00’a kadar açık olan Alanya Belediyesi Emine Hacıkura Kütüphanesi haftanın 6 günü öğrenci ve vatandaşlara hizmet veriyor. Kütüphanede ders çalışmak, kitap okumak ve sınavlara hazırlanmaktan büyük keyif aldıklarını belirten öğrenciler, kütüphanenin haftanın 6 günü açık olmasının da ayrı bir avantaj olduğunu belirttiler. Yaz aylarında da kütüphaneden faydalanan öğrenciler sınav hazırlıkları bitince ders tekrarı yaparak gelecek eğitim – öğretim yılı için ön hazırlıklara devam ediyorlar.

Alanya Belediyesi Tiyatro Müdürlüğü’ne bağlı Emine Hacıkura Kütüphanesiyle ilgili açıklama yapan Tiyatro Müdürü Hüseyin Çinal, “KPSS, üniversite ve lise giriş sınavlarına hazırlanan öğrencilerimiz yaz kış kütüphanemizi tercih ediyorlar. Kütüphanemizde kitap sayısı, fiziki koşullar, bilgisayar gibi teknik her türlü donanım mevcut. Sessiz ve huzurlu bir ortamda çalışmak isteyen öğrencilerimiz için bulunmaz bir mekan” dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2018, 13:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83