Alanya'ya hayran kaldılar

Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi, "Kentleşme Forumu" gala yemeğinde farklı üniversitelerden gelen 30’un üzerinde akademisyeni ağırladı.

Alanya'ya hayran kaldılar

 Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesi işbirliği ile birincisi düzenlenen KENTFOR'un (Kentleşme Forumu) ilk günü sona erdi. Gün boyunca çeşitli bildiri sunumları dinleyerek, Sürdürülebilir Kent ve Çevre Yönetimi üzerinde tartışan akademisyenler gün sonunda gala yemeğinde buluştu.

banner111
ALTİD tarafından Titan Select Otel'de verilen gala yemeğine; Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durdu Öner, Hacettepe Üniversitesi HÜYAM Müdürü Prof. Dr. Uğur Ömürgönülşen, Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erol Sayın ile birlikte çok sayıda akademisyen, AHEP Üniversitesi öğrencileri ve davetliler katıldı.

"ALANYA EŞSİZ BİR YER"

Sıcak bir ortamda gerçekleşen gala yemeğinde akademisyenler, KENTFOR'un (Kentleşme Forumu) ilk günü değerlendirmesini yaptılar. Alanya'nın doğasına, iklimine ve tarihi dokusuna hayran kaldıklarını belirten akademisyenler, "Alanya her yönüyle mükemmel eşsiz bir yer. Her şey çok güzel geçiyor. Alanya'da bulunmaktan dolayı oldukça mutluyuz. Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesi işbirliği ile birincisi düzenlenen KENTFOR, oldukça verimli geçiyor. Ev sahipliğinden dolayı başta Alanya Kaymakamımız Sayın Dr. Hasan Tanrıseven olmak üzere Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi'ne teşekkür ediyoruz" dediler.

"ALANYA'DA OKUMAKTAN MUTLUYUZ"

"Kentleşme Forumu"nda görev alan Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi öğrencileri, alanında en uzman akademisyenlerle böyle bir organizasyonda çalıştıkları için gurur duyduklarını ifade ettiler. Öğrenciler, "Bize görev veren üniversite yönetimine teşekkür ediyoruz. Alanya'da ve özellikle Alanya HEP Üniversitesinde okumaktan dolayı çok mutluyuz" dediler.

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2016, 21:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83