Alanya’da ödüllü online satranç turnuvası düzenlenecek!

Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından online olarak ödüllü satranç turnuvası düzenlenecek.

Alanya’da ödüllü online satranç turnuvası düzenlenecek!
    
Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, satranç sporuna destek vermeye devam ediyor.

Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ne özel, uzaktan ödüllü satranç turnuvası düzenliyor. Turnuva pandemiden dolayı uzaktan ücretsiz çevrimiçi satranç sitesi ve uygulaması olan lichess üzerinden gerçekleşecek. 

Bu anlamlı günde satranç severleri bir araya getirecek olan turnuva 13 Temmuz 2020 tarihinde saat 21.00-22.30 saatleri arasında gerçekleşecek. Sporcular turnuvaya katılmak için www.lichess.org sitesine üye olup ilgili kategori linki üzerinden rakipleriyle maç yapabilecekler.

1- www.lichess.org sitesine üyeliğini yapan satranç severler turnuva gününü beklemeden kendilerine uygun kategori linkine tıklayarak kayıtlarını şimdiden yaptırabilirler. 2- Sporcular 13 Temmuz 2020 saat 21:00’da yarışmak istedikleri kategori linkine tıklayarak rakipleriyle mücadele edebilecekler. 3- Turnuvaya katılım şartı; uygun kategoride yarışmak, Alanya’da ikamet ediyor veya Alanya’da öğrenci olmak.

Turnuva Alanya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin koordinatörlüğünde Metal İşleri Odası, Mobilyacılar Doğramacılar ve Hizarcılar Odası, Elektrikçiler Elektronikçiler ve Sıhhı Tesisatçılar Odası desteği ile düzenleniyor.

Ödüller: Her Kategori 1’incisine 300 TL, 2’incisine 200 TL, 3’üncüsüne 100 TL ve kupa ile ilk 10 dereceye madalya verilecek. Ayrıca sürpriz hediyelerde olacak.

Üyeliklerini yapan sporcular turnuvaya 13/07/2020 saat 21:00 aşağıdaki linklere tıklayarak katılabilecekler. Tüm kategoriler için turnuva şifresi: MEB

İlk Okul Kategorisi için link; https://lichess.org/tournament/P38N8KL1

Orta Okul Kategorisi için link; https://lichess.org/tournament/YEfWaS1i

Lise ve açık yaş kategorisi için link; https://lichess.org/tournament/CwjBcq4Y














Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2020, 16:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83