ALKÜ Çocuk Yaz Kampı başladı

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Türkçe ve Yabancı Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (ALKÜ-TÖMER) Yaz Dil ve Spor Kampı etkinliği çocuklara eğlence ve eğitimi beraberce sunuyor.

ALKÜ Çocuk Yaz Kampı başladı
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Türkçe ve Yabancı Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (ALKÜ-TÖMER) tarafından düzenlenen Yaz Dil ve Spor Kampı’nda birinci grup öğrencileri doyasıya eğleniyor. Uzman eğitimcilerin bulunduğu yaz kampında öğrencilere hem eğitim hem de eğlence bir arada veriliyor. Kampta öğrenciler aldığı eğitimlerle zihinlerini çalıştırıyor, sosyal aktivitelerle iletişim becerileri kazanıyorlar ve spor faaliyetleriyle de fiziksel olarak güçleniyorlar. Her kurun iki hafta olarak planlandığı etkinlik sabah 8.30’dan akşam 17.00’ye kadar devam ediyor. Kamp programına katılacak olan öğrenciler Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) servisi aracılığıyla belli bir noktadan alınarak, aynı şekilde akşam aynı noktada ailelere teslim ediliyor.
İKİNCİ GRUP BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

ALKÜ-TÖMER, 6-12 yaş aralığındaki çocukların yeni bir sosyal ortam içerisinde eğlenerek, yeni sosyal ilişkiler kuracağı ve bu sırada da yaşayarak öğreneceği, yabancı dil, drama ve sportif alanlarda kendilerini geliştikleri “Yaz Dil ve Spor Kampı'' etkinliğinin ikincisi için kayıtlar devam ediyor. Gazipaşa Yalçın Camping’de düzenlenen kamp programı ücretine, ulaşım, yemek ve diğer masrafları dahil edilmiştir.

2- 13 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan ikinci kamp programında çocuklar, 12 kişilik gruplar halinde, ALKÜ mensubu uzman eğitimciler eşliğinde planlanmış İngilizce, satranç, spor, drama, dans ve resim gibi faaliyetler ile eğlenerek öğrenecekler.

Başvuru yapmak veya program hakkında bilgi almak için ALKÜ-TÖMER idari ofisine veya Gazipaşa Mustafa Rahmi Büyükballı Meslek Yüksekokulu’na şahsen başvuru yapılabilir, tomer.alanya.edu.tr internet adresi üzerinden detaylı bilgiler alınabilir.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2018, 14:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83