ALKÜ'den Alanyalılara davet

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ)Uluslararası İlişkiler Osi, Avrupa Birliği (AB) Eğitimi ve Sertifika programı hakkında yazılı bir açıklama yaptı.

ALKÜ'den Alanyalılara davet

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi, Uluslararası İlişkiler Osi,  Konrad Adenauer-Stiftung Derneği ve TANDEM (Türk-Alman Dayanışma ve Entegrasyon Derneği) işbirliğiyle 01/02/08/09/15 Nisan 2019 tarihlerinde ücretsiz olarak Avrupa Birliği (AB) Eğitimi ve Sertifika programı gerçekleştiriyor. Programa, akademisyen ve öğrencilere yurtdışı bursları sağlayan DAAD

banner111

(Alman Akademik Değişim Servisi) temsilcileri de katılacak ve bilgilendirme sunumu gerçekleştireceklerdir. AB Eğitimi ve Sertifika programı hakkında bilgiler veren Rektör Yardımcısı ve Uluslar arası İlişkiler Genel Koordinatörü Prof. Dr. Leyla Harputlu, Avrupa Birliği Eğitimi ve Sertika programının öğrencilerin Avrupa Birliği hakkında doğru bilgilendirilmelerinin önemli olduğunu vurgulayarak, 1 Nisan’da başlayacak olan programa akademisyenlerin, öğrencilerin ve vatandaşlarımızın ücretsiz olarak katılabileceğini söyledi. Harputlu, “Toplam beş gün boyunca sürecek olan Avrupa Birliği eğitimine en az dört gün katılanlar, sertika alamaya hak kazanacak. İlgili sertifika programına katılan ve belgeyi almaya hak kazanan adaylar,  Avrupa Birliği konusunda temel seviyede eğitim aldığını belgelendirmiş olacaktır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2019, 15:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83