ALKÜ'den öğrencilerine çok önemli uyarı

ALKÜ'den öğrencilerine çok önemli uyarı
İnternet erişimi, bilgisayar temini gibi olanakları bulunmayan Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) öğrencileri, 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi için kayıt dondurma talebinde bulunabilecekler.

ALKÜ’nün sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda, “Öğrenciler kayıt dondurma taleplerini Öğrenci Bilgi Sistemi’nde bulunan Başvuru İşlemleri menüsünde yer alan Kayıt Dondurma Başvuru sekmesinden yapabilirler.
Yıllık eğitim-öğretim uygulayan akademik birimlerde (Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi) öğrenim gören öğrenciler ile hazırlık sınıfı öğrencileri kayıt dondurma talebinde bulunurken 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz Ve Bahar yarıyıllarını kapsayacak şekilde işlem yapılacağını göz önünde bulundurarak başvuru yapmaları önem arz etmektedir.
YÖK Destek Programına kayıtlı lisans öğrencilerinin 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi’nde kayıt dondurmaları halinde, bu süre zarfında burs ödemesi yapılmaz, ancak eğitime başlamaları halinde bu süre bursluluk sürelerine eklenir” denildi. 

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2020, 15:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83