ALKÜ için ter döktüler

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi(ALKÜ ) Futbol Takımı, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu 2.Lig Futbol Turnuvası’na katılarak ilk defa resmi platformda ter döktü.

ALKÜ için ter döktüler

 Belek Limak Arcadia Otel ve Antalya Grand Park Lara Otel Futbol Sahalarında 20-24 Aralık 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilen Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu 2.Lig Futbol Turnuvası’na ALKÜ ile birlikte 40 Üniversite katıldı.

banner111
40 takımın 7 farklı gurupta mücadele ettiği organizasyonda takımlar her gün birbirleriyle mücadele ederek formaları için ter döktüler. Müsabakalar sonucunda guruplarını lider olarak tamamlayan Bayburt Üniversitesi, İnönü Üniversitesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Adıyaman Üniversitesi, Düzce Üniversitesi, Celal Bayar Üniversitesi ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi bir üst lige yükseldi.

Turnuvaya ilk kez katılan Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Futbol Takımı turnuvada, Limak Arcadia Otel B gurubunda mücade eden Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Bilecik Şeyedebali Üniversitesi, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi ve TOBB Teknoloji ve Ekonomi Üniversitesi ile eşleşti.

Oynadığı 5 karşılaşmada 2 galibiyet 3 mağlubiyet alarak, topladığı 6 puanla, altı takımlı gurubu 4’üncü sırada bitiren ALKÜ Futbol Takımı; oynadığı beş karşılaşmada 13 gol atıp kalesinde 13 gol gördü.

İlk resmi turnuvasına katılan ALKÜ Futbol Takımı’nın ilk resmi golünü de İşletme Fakültesi öğrencisi Alperen KAYA atarak üniversite tarihinin ilklerine ismini yazdırmış oldu.  


Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2017, 08:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83