ALKÜ LİSELİLERE KAPILARINI AÇTI

ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, Alanya Hasan Çolak Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerini makamında kabul etti.

ALKÜ LİSELİLERE KAPILARINI AÇTI

 Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, Alanya Hasan Çolak Anadolu Lisesi’nin yayın organı olan “Nar Çiçeği” dergisi için öğrencilerin röportaj isteğini geri çevirmedi. Alanya Hasan Çolak Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmenleri Zeynep Tavukçu ve Seval Doğan ile birlikte gelen öğrencilerden İlayda Güneş ve Berfin Boyraz, Rektör Pınarbaşı’na, kendilerine böyle bir imkânı verdiği için teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdiler. 

banner111
Öğrencilerin bu tür çalışmalar içinde bulunmasının kendisini mutlu ettiğini dile getiren Rektör Pınarbaşı, ”Yeni kurulan üniversitemizin “Nar Çiçeği” dergisi ile tanıtımımıza katkıda bulunacağınız ve şahsımı da unutmadığınız için sizlere çok teşekkür eder, öğrenim hayatımızda başarılar dilerim” dedi. 

AKHİSARDAN ALKÜ’YE ZİYARET

Manisa Akhisar Çağlak Anadolu Lisesi Öğretmen ve Öğrencileri, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’ne (ALKÜ) tanıtım gezisi düzenlediler. Gezi sırasında Rektörlük Binasını da ziyaret eden öğretmen ve öğrenciler ile Rektör Pınarbaşı yakından ilgilendi. Makamında kabul ettiği misafirlerine Rektör Pınarbaşı, Alanya’da bir devlet üniversitesinde okumanın çok güzel bir fikir olduğunu öğrencilere anlattı. Üniversite hakkında kısa bilgiler de veren Rektör Pınarbaşı, Manisa’dan ALKÜ’ye ziyarete gelen heyete, özverilerinden dolayı teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2016, 16:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83