ALKÜ Öğrenci Konseyi'ne hassasiyet uyarısı

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Öğrenci Konseyi Başkanı Emre Akınet ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyesi, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret etti. Kaymakam Tanrıseven, "Öğrencilerimizin bir olumsuzluk yaşamaması için gerekli hassasiyeti göstermekteyiz" dedi.

ALKÜ Öğrenci Konseyi'ne hassasiyet uyarısı

 Ziyarette Öğrenci Konseyi Başkanı Emre Akınet, Üniversitede yürüttükleri çalışmalar ve öğrenci toplulukları ile yapmayı planladıkları projeler hakkında Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’e bilgi verdi.

banner111
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Emre Akınet: “Alanya Kaymakamız Sayın Dr. Hasan Tanrıseven’e yürüttüğümüz çalışmalar ve yapmayı planladığımız projeler hakkında bilgi vererek desteklerini istedik. Kaymakamımız bizlerin her türlü isteklerimizi ve taleplerimizi dinledi. Öğrenci Konseyi olarak sadece Alanya'da değil, Akseki ve Gazipaşa'daki Üniversitelerde bulunan arkadaşlarımızı da kucaklıyoruz. Amacımız, tüm Üniversiteyi kapsayan sorunların çözümü için birşeyler yapmak. Sayın Kaymakamımızın bizlere verdiği destek tarif edilemez.  Kendisine okulum, Konseyim ve şahsım adına teşekkür ediyorum” dedi.

“KONSEY ÜYELERİNE ÖNEMLİ GÖREVLER DÜŞÜYOR”

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Konsey Başkanı Akınet ve Konsey Üyelerine tavsiyelerde bulundu.

Üniversite öğrencilerinin tercih edebileceği en iyi yerlerin başında Alanya geldiğini ifade eden Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven konuşmasında şunları kaydetti; “Öğrenciler için okunabilecek en iyi yerlerden bir tanesininde Alanya olduğunu düşünüyorum. Alanya'mız da bulunan biri Vakıf diğeri Devlet Üniversitesi olan iki üniversitemiz de gelişti. Siz, Konsey Üyelerine önemli görevler düşüyor. Üniversitede, fakülte ve yüksekokullardaki arkadaşlarınızı dinleyip, önemli sorunları belirleyip, Konsey Yönetimi ile çeşitli çözüm yolları üretmelisiniz. Projeler üreterek, kendinizi daha üst seviyelere taşımalısınız."

"ÜLKEMİZİN DÖRT BİR KÖŞESİNDEN GELEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE EV SAHİPLİĞİ YAPIYORUZ"

Kaymakamlık olarak eğitime büyük önem verdiğini belirten Kaymakam Dr. Tanrıseven konuşmasını şöyle tamamladı:  "Eğitim faaliyetlerinin sorunsuz bir şekilde yürümesine önem veriyoruz. Ülkemizin dört bir köşesinden gelen üniversite öğrencilerine ev sahipliği yapıyoruz. Öğrencilerimizin herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için gerekli hassasiyeti göstermekteyiz. Geleceğimizin mimarı, ülkesini ve milletini seven öğrencilerimizin rahat bir eğitim görmeleri için çalışmalarımız her zaman devam edecektir. Buralarda edindiğiniz tecrübe, ileride işinizde kolaylık sağlayacaktır. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum.”

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2016, 17:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83