ALKÜ Spor Bilimleri'nin ilk öğrencileri belli oldu

Bu yıl ilk defa öğrenci alan fakültelerden biri olan ALKÜ Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü öğrencileri de yapılan yetenek sınavı ile belirlendi.

ALKÜ Spor Bilimleri'nin ilk öğrencileri belli oldu
Geçtiğimiz günlerde Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı tarafından açıklanan 2017-ÖSYS yerleştirme sonuçlarına göre Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ)’ye kayıt yaptırmaya hak kazanan adayların belli olmasının ardından, bu yıl ilk defa öğrenci alacak fakültelerden biri olan ALKÜ Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü öğrencileri de yapılan yetenek sınavı ile belirlendi.

ALKÜ Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümüne 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı öğrenci alımı için yapılacak özel yetenek sınavı için başvuruların tamamlanması ile 16 Ağustos tarihinde gerçekleştirilen yetenek sınavı ile ALKÜ’ye kayıt hakkı kazanan adaylar belli oldu.

Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda 77 adayın başvurduğu sınav, ALKÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğretim görevlilerine ilaveten çeşitli üniversitelerden de gelen toplamda 9 adet öğretim görevlisi jüri tarafından gerçekleştirildi.

Adayların beceri ve koordinasyonlarının test edildiği yedi istasyon kurulan sınavda başarı gösterenler, sporcu özgeçmişlerinin de değerlendirilmesinin ardından ALKÜ Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü’ne 40 aday kayıt yaptırmaya hak kazandı.

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2017, 16:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83